chon Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Temmuz 2015 Mesajlar 1.169 Çözümler 3 Yer Milky Way 5 Ağustos 2023 #1 MacBook'ta mobil veri ile internette dolaşmak için yapılması gereken bir ayar bulunuyor mu? Kısıtlı internetim var ve MacBook'un minimum veriyle çalışmasını istiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Ağustos 2023
MacBook'ta mobil veri ile internette dolaşmak için yapılması gereken bir ayar bulunuyor mu? Kısıtlı internetim var ve MacBook'un minimum veriyle çalışmasını istiyorum.
Girdap Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Eylül 2020 Mesajlar 3.300 Makaleler 18 Çözümler 41 5 Ağustos 2023 #2 Wifi simgesine gelip en alttan Wi-Fi ayarlarına tıklayın. Bağlı olduğunuz internetin yanındaki detaylar kısmına girin. İkinci seçenekteki düşük veri modunu aktifleştirin. Artık cihazınız daha cimri internet kullanacak.
Wifi simgesine gelip en alttan Wi-Fi ayarlarına tıklayın. Bağlı olduğunuz internetin yanındaki detaylar kısmına girin. İkinci seçenekteki düşük veri modunu aktifleştirin. Artık cihazınız daha cimri internet kullanacak.
chon Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Temmuz 2015 Mesajlar 1.169 Çözümler 3 Yer Milky Way 5 Ağustos 2023 #3 @Girdap çok teşekkür ediyorum