C caller Kilopat Katılım 22 Aralık 2016 Mesajlar 149 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2022 #1 Merhaba, MacBook almayı düşünüyorum. Model numaraları arasında fark oluyor mu? Öğrenciler için satılan ürünler ile normal satılan ürünler arasında fark var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Eylül 2022
Merhaba, MacBook almayı düşünüyorum. Model numaraları arasında fark oluyor mu? Öğrenciler için satılan ürünler ile normal satılan ürünler arasında fark var mı?
T Tarikme Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Aralık 2019 Mesajlar 2.482 Makaleler 1 Çözümler 7 3 Eylül 2022 #2 Öğrenciler için satılanlar farklı değil. Aynı modeldekiler aynı ürün. Sadece renge göre aynı modelin son numarası değişiyor.
Öğrenciler için satılanlar farklı değil. Aynı modeldekiler aynı ürün. Sadece renge göre aynı modelin son numarası değişiyor.
C caller Kilopat Katılım 22 Aralık 2016 Mesajlar 149 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2022 #3 Tarikme dedi: Öğrenciler için satılanlar farklı değil. Aynı modeldekiler aynı ürün. Sadece renge göre aynı modelin son numarası değişiyor. Genişletmek için tıkla... Anladım tamamdır.Pt üzerinden satın almalarda kargo süresi çok uzuyor mu?
Tarikme dedi: Öğrenciler için satılanlar farklı değil. Aynı modeldekiler aynı ürün. Sadece renge göre aynı modelin son numarası değişiyor. Genişletmek için tıkla... Anladım tamamdır.Pt üzerinden satın almalarda kargo süresi çok uzuyor mu?
T Tarikme Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Aralık 2019 Mesajlar 2.482 Makaleler 1 Çözümler 7 3 Eylül 2022 #4 Yukarıda 4-12 hafta yazmıyorsa hemen gönderiyorlar. Ben ofise oradan 7-8 tane aldım bu yıl farklı zamanlarda. 24 saat içinde kargoda yazanlara bak
Yukarıda 4-12 hafta yazmıyorsa hemen gönderiyorlar. Ben ofise oradan 7-8 tane aldım bu yıl farklı zamanlarda. 24 saat içinde kargoda yazanlara bak
C caller Kilopat Katılım 22 Aralık 2016 Mesajlar 149 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2022 #5 Tarikme dedi: Yukarıda 4-12 hafta yazmıyorsa hemen gönderiyorlar. Ben ofise oradan 7-8 tane aldım bu yıl farklı zamanlarda. 24 saat içinde kargoda yazanlara bak Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkürler yardımın için. Son düzenleme: 3 Eylül 2022
Tarikme dedi: Yukarıda 4-12 hafta yazmıyorsa hemen gönderiyorlar. Ben ofise oradan 7-8 tane aldım bu yıl farklı zamanlarda. 24 saat içinde kargoda yazanlara bak Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkürler yardımın için.