MacBook'um izleniyor mu?

hurşit79

Yoctopat
Daha fazla  
Herkese merhaba. MacBook belgeleri kullanarak yazılar hazırladığımda kullandığım kelimelere göre reklamlar aldığımı zaten fark etmiştim. Dün İtalya kelimesini çok kullanarak bir yazı yazdım ve kendi kendine bir WhatsApp grubuna eklendim. Gruba beni ekleyen her neyse telefonu +39 ile başlıyor ve bu İtalyan'ın telefon kodu. Bir sonraki gün Bitcoin kelimesinin çok geçtiği bir yazı yazdım, bu kezde Bitcoin ile ilgili bir WhatsApp grubuna eklendim. Bu bir veri sızıntısı mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Mac'de whatsapp uygulamasını + 3 farklı tarayıcıda 3 whatsapp web daha kullanıyorum ama böyle birşeye hiç denk gelmedim. Bende merak ettim sonuçlanırsa takip.

Mac'de whatsapp uygulamasını + 3 farklı tarayıcıda 3 whatsapp web daha kullanıyorum ama böyle birşeye hiç denk gelmedim. Bende merak ettim sonuçlanırsa takip.
Benim Mac'de whatsapp bile yok. Telefondaki whatsapp'da oldu bu yazdıklarım.

Müşteri hizmetlerini aradım, güncelleme yap dediler, bugün son sürüme güncelleyeceğim. Telefondaki adam bizde güvenlik açığı olmaz olamaz diyor başka birşey demiyor.

Son düzenleme:
Normal böyle şeyler her şeyimiz her yere veriliyor zaten denemek için telefonunuzun bulunduğu ortamda 5-10 kere bir üründen bahsedin 5 dk gezin internette bakın ne reklamları çıkıyor.
Whatsapp olayı tahminimce telefonunuz asyalılara sızdı. (Türkiye hatlı telefon numaranız varsa yüzde yüz sızdı) o yüzden oluyor. Dolandırıcılar kale almayın.

Telefonda olduysa telefonların dinlenip buna göre karşınıza reklam çıkarttığını biliyoruz zaten. Ancak sizin söylediğiniz şey farklı sanki. Yani bitcoin hakkında hiç sesli bir içerik dinlemediniz ve bitcoini sesli olarak söylemediniz sadece bilgisayarda makale yazdınız ve bunun karşılığımda konu ile ilgili whatsapp gruplarına eklendiniz.

Aynen. Telefonum samsung, samsunglarda epey güvenlidir ve MC affee internet security kurulu.

Aynen. Telefonum samsung, samsunglarda epey güvenlidir ve MC affee internet security kurulu.
Bence rastlantı olmuş. Çünkü sesli olarak bu kelimeler geçtiyse karşına çıkan reklamları zaten etkiler (gezinirken karşına çıkan reklamlar v.s) ama bilgisayarında yazdığın makale sonucu telefon numaranı nasıl tespit etmiş olabilirler ilginç.

İkisindede aynı google hesabı açık. Ve malum google hesabına cep no kayıtlı. Apple atıp tutuyor kapalı sistemiz kimse erişemez falan Acem palavrası bunlar. Müşteri hizmetlerine anlatıyorum kabul etmiyor olamaz diyor kimse bizim pc'lere giremez diyor

İkisindede aynı google hesabı açık. Ve malum google hesabına cep no kayıtlı. Apple atıp tutuyor kapalı sistemiz kimse erişemez falan Acem palavrası bunlar
Senin dediğin gibi olsa beni hergün 3-5 gruba eklerlerdi, günlük 10 saatim pc'de geçiyor. Google hesabın tarayıcıda açıksa tarayıcıya şüpheli gözüyle bakmanız daha olası ama benimde google hesabım tarayıcılarda açık.

Şimdide güncelleme takılıyor. 7.5 GB'ı bu dördüncü indirişi
Avast yüklü,ondan olabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…