Macfit parasını ödemezsek ne olur?

Aga anlatamıyorum galiba. Salona hiç gitmedim. Gitmediğim bir salonun ücretini ödetiyorlar bana.
Ayrıca bana sözleşme sunup al bunu oku demediler. Üyeliğimi yaptılar bu kadar. Dolandırıcı bir firmayı bana mı savunucaksınız gerçekten.
Sen eğer anlaşma yaptıysan suç sende. Evet doğru adaletsiz bir şey fakat yapabilecek bir şey yok. İlk 15 gün olsaydı anlaşmayı fes etme hakkınız vardı fakat baya geçmiş. İptal ettirmeniz lazımdı. Evet parayı senden seve seve veya söke söke alacaklar. Bu arada 3 haneli rakamlar sizin için küçük gelebilir fakat esnaf çocuğu olduğum için bana hiç mi hiç küçük gelmiyor. Ödeyemediğiniz anda direkt ben ödeyemem diye söyleseydiniz keşke.
Eğer hiç gitmediyseniz ve sözleşme olmadıysa mahkeme sizin lehinize karar verebilir.

Sen eğer anlaşma yaptıysan suç sende.

Bana ödemezseniz davalık olursunuz zorla alırız gibi bir şey sunulmadı. Ödemezsek üyeliğin iptal edilceğini söylediler bu kadar.
3 Rakamlı miktar dediğim firmalar için bozuk para gibi bir şey kişisel olarak algılama benim içinde büyük para. Ama bir firmanın 300-400 TL peşine düşüp davalık ettirmeye çalışması, beni gerçekten delirtiyor.
söke söke alacaklar.
Ayrıca üstüme kayıtlı hiç birşey yok icra gelirse neyi nasıl alıcaklar ben bunu merak ediyorum.

Bana ödemezseniz davalık olursunuz zorla alırız gibi bir şey sunulmadı. Ödemezsek üyeliğin iptal edilceğini söylediler bu kadar.
3 Rakamlı miktar dediğim firmalar için bozuk para gibi bir şey kişisel olarak algılama benim içinde büyük para. Ama bir firmanın 300-400 TL peşine düşüp davalık ettirmeye çalışması, beni gerçekten delirtiyor.
Evet senin dediğin sana göre mantıklı fakat unutma ki geçmiş ve gelecekte senin gibi bir sürü insan olacak. O bir sürü insandan birine taviz verirsen herkese vermek zorundasın. Mahkeme kararı seni haklı çıkartırsa çıkartır. Senin dediğin şey kapitalizme ters. Yapacak bir şey yok.
Bu arada ne üzeri staj yapıyorsunuz?

Ayrıca üstüme kayıtlı hiç birşey yok icra gelirse neyi nasıl alıcaklar ben bunu merak ediyorum.
Hocam tek bir şey söyleyebilirim, kendinize fazla güvenmeyin. Kendinizi avutmayın böyle konularda. Siz gelecekteki durumunuzu bilmiyorsanız firmada bilmiyor. Herkes kendi ekmeğinin derdini tutmuş.

Son düzenleme:
Aynısı başıma gelecekti, neyse ki dünya gündemini takip ediyorum Corona'nın buraya da vuracağını öngörüp yazılmadım. Öngörüm de doğru çıktı, yazılsaydım 1.200 TL'den olacaktım. Tahmin etmek zor değildi.

Forum imzalamışsınız haklısınız ama ödemek zorundasınız. Hukuki yola başvurmaya kalksanız 200 TL için de avukata vereceğiniz para vs. falan derken yine uğraşmak zorunda kalırsınız. Siz yine de itiraz edin öyle şey mi olur? Mağdurluğunuzu telafi etsinler.

Kaçırdığın nokta şu spor salonuna gitsende gitmesende o parayı senden söke söke alırlar davalık olursun okumadan bir şey imzalama bir daha ki sefere bu olay aynı şuna benzer devlet senden TRT vergisi alır sen izlesende izlemesende o vergiyi ödemek zorundasın kaçarın yok başın ağrımasını istemiyorsan borcunu öde derim yoksa hacizlik olursun dava sabıka vs. hiç istemezsin böyle işler başına gelsin lütfen okumadan bir şeye imza atmayın hep aynı hatayı yapıyor bizim milletimiz.

Kaçırdığın nokta şu spor salonuna gitsende gitmesende o parayı senden söke söke alırlar davalık olursun okumadan bir şey imzalama bir daha ki sefere bu olay aynı şuna benzer devlet senden TRT vergisi alır sen izlesende izlemesende o vergiyi ödemek zorundasın kaçarın yok başın ağrımasını istemiyorsan borcunu öde derim yoksa hacizlik olursun dava sabıka vs. hiç istemezsin böyle işler başına gelsin lütfen okumadan bir şeye imza atmayın hep aynı hatayı yapıyor bizim milletimiz.
Okuyunca ayıp olacağını düşünüyorlar genel de ondan. 😒

Okumadan bir şeye imza atmayın.

Usta adamlar yanlış anlıyor okuyunca. Market işine girerken 100 tane şey imzalattılar ve dediği şey gördüğüm en yavaş imzalayan kişisin dedi. Yani okuyup okumadığımı bile sorgulamıyor, hatta okuma mı istemiyorlar bile. Bizde direk imzayı çakıp ugrasıyoruz. Keşke okusaydım şu an bekleyeceğim bakalım ne olacak.

Usta adamlar yanlış anlıyor okuyunca. Market işine girerken 100 tane şey imzalattılar ve dediği şey gördüğüm en yavaş imzalayan kişisin dedi. Yani okuyup okumadığımı bile sorgulamıyor, hatta okuma mı istemiyorlar bile. Bizde direk imzayı çakıp ugrasıyoruz. Keşke okusaydım şu an bekleyeceğim bakalım ne olacak.

Hşş aga noldu senin iş?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı