İnceleme Machanike L7 Air tri-mode 4K Hz

Fiyat performans kablosuz bir mouse arıyordum amacım fiyata göre en iyi performansı almaktı araştırırken machenike markasına denk geldim aslen Çinli firmanın Türkiye distribütörü gank adlı mağaza markanın kullanıcı incelemelerine bakmak istedim ama fazla bir kaynak bulamadım kağıt üzerinde özelliklerinin iyi durmasıyla machenike L7 Air tri-mode 4K fareyi aldım mağazalarında bayağı bir mouse modeli var.
GANK250 kodu ile 1700TL'ye aldım. Satıcı HB gibi yerlerde daha yüksek fiyata koymus.
tasarım

1761642465806.png

Kendine has bir tasarımı yok Razer DeathAdder V3 Pro'ya benzeyen bir tasarımı var palm ve claw tutuş için güzel olduğunu gözlemledim ağırlık 55gr malzeme kalitesi güzel tuş sesleri tok tatmin edici.
Switch olarak tam bir açıklama yok ama araştırdım.

switch Huano blue Shell pink dot 80M(kesin değil yüksek ihtimal)
Tık sesi belirgin.
Tıklama sertliği orta-sert
Double-Click bende olmadı.

sensör paw 3395.
nordic52833 mcu.
2.4G, Bluetooth ve kablolu bağlantı seçenekleri var.

kısaca kalan özellikleri.

1761644936324.png

yazılım.

1761645007833.png

1761645029609.png

1761645059320.png

1761645082174.png

Basit güzel bir yazılımı var eksik bir şey göremedim DPI değerini yazılıma girmeye gerek kalmadan sol taraftaki ışıktan anlayabiliyorsunuz seçili DPI ayarına göre renk değiştiriyor ve lod ayarı Click tepki süresi ayarlanabiliyor.

değerlendirme
Olumsuzluk olarak bahsedebileceğim Hz değeri yazılımdan 4K olarak ayarlansada 4K ya ulaşamıyor 2K civarında kalıyor başka kullanıcılarda bu problemden bahsetmiş onun dışında vadedileni veriyor yeni geldigi icin pili degerlendiremiyorum ama RGB olmadıgı icin uzun süre gidecegini varsayıyorum bir de kutu icerigi daha dolu olsa en azından yedek skatez vb yollasalar daha iyi olurdu. Uzun kullanımda tekrar değerlendirme yapacağım

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı