Hocam bende de aynı sorun var. Kablo ile bağlanıyor bende ama. Nereden aldınız acaba. Ben temu uzerinden aldığım için şu anda çok sorun yaşıyorum. Bu konuyla ilgili sizinle iletißimde olmak isterim.Machenike G1 Pro PC'de dongle ile denedim ışıkları yanıyor ama bağlanmıyor, çalısmıyor. Kablo ile de denedim olmadı. Ne yapabilirim?
Ben gank die bir site var oradan aldım.Hocam bende de aynı sorun var. Kablo ile bağlanıyor bende ama. Nereden aldınız acaba. Ben temu uzerinden aldığım için şu anda çok sorun yaşıyorum. Bu konuyla ilgili sizinle iletißimde olmak isterim.
Hocam gank sitesine yazın derim.
Hocam gank sitesine yazın derim.
Hocam telefona keylinker uygulamasını indirebilir misiniz?
Ben her yere taktım yine çözülmedi. Bluetooth ile de bağlayamıyorum, siz bağlayabiliyor musunuz?Yazdım reis cevap bekliyorum en kötü iade ederim.
Aldıktan 1 gün sonra 400 TL de fiyatı düştü.
Kardeşim kasanın on tarafında USB yeri varsa oraya tak ben oyle cozdum haberin olsun.
Mavi USB portları desteklemiyor galiba.
Ben her yere taktım yine çözülmedi. Bluetooth ile de bağlayamıyorum, siz bağlayabiliyor musunuz?
Bluetooth'tan bahsediyorum hocam.Evet normal USB yerine takınca algılıyor.
Bluetooth'tan bahsediyorum hocam.
Ben ondan bahsetmiyorum hocam.Ben Bluetooth icin ayrı dongle var ben ondan bahsediyordum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.