Machenike GX30 mikrofonun karşıya kesik ve az düzeyde ses gönderiyor

Cezld

Decapat
Daha fazla  
Yaklaşık 6 gün önce sipariş ettiğim machenike GX30 kulaklığım 3 gün önce geldi ilk başta hiç sıkıntı yoktu arkadaşımla Discord üzerinden konuşurken arkadaşım sesimde bir sorun olmadığını sadece biraz garip ve alışılmadık olduğunu söylemişti ve dün başka bir arkadaşımla Steam sesli sohbet üzerinden konuşurken sesimin çok kötü geldiğini söyledi. Bende biraz deneme yaptım ve gördüm ki sesim karşıya kesik kesik gidiyor, bende bunun üzerine gürültü engelleme ve yankı önleme gibi özellikleri kurcaladım ve aynı şeyi Discord üzerinden de denedim. Sonuçta Discord'da normalde sesim karşıya kesik ve az gidiyor ama arkadaşım hiçbir sorun yok demişti sonradan birkaç ayar kurcaladım ama bu sefer de sesim az gidiyordu Steam'de ise yankı önlemeyi kapattığımda yankı oluşmaya başlıyor. Peki bu sorunu nasıl çözebilirim? Olmazsa iade edip başka bir şey almayı düşünüyorum ama yapabiliyorsam bunu düzeltip kullanmayı isterim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…