Squu
Hectopat
gx baya güzel bi konumda duruyor. Tercihim bu yonde olucak sanirimMikrofon testlerini görmüstüm blackshark v2x kadar iyi bir performans veriyordu bence fiyatına göre en makul kulaklık.
v2x vs gx30
gx baya güzel bi konumda duruyor. Tercihim bu yonde olucak sanirimMikrofon testlerini görmüstüm blackshark v2x kadar iyi bir performans veriyordu bence fiyatına göre en makul kulaklık.
v2x vs gx30
Güzel. Mikrofon kalitesi de hoş. Kafanız büyükse rahatsız edecektir onun haricinde ses kasma vs. konusunda fiyatına göre gayet güzel.
Hocam alacaktım fakat sitesinde +1500tl kargo ücreti koyuyor.Mikrofon testlerini görmüstüm blackshark v2x kadar iyi bir performans veriyordu bence fiyatına göre en makul kulaklık.
v2x vs gx30
İndirim kodunu yaz dostum 250TL indirim kodu ekle 1299'a felan geliyor kargo ile beraberHocam alacaktım fakat sitesinde +1500tl kargo ücreti koyuyor.
1200 liraya alınacak en iyisi mikrofon ses kalitesi malzeme kalitesi sağlamlığı tasarımı özellikleri fiyatına oranla çok iyi sadece arkadaşın dediği gibi kafan büyükse ayarlama kısmı kısa gelebiliyor bende de en başta biraz oldu şu an hiçbir sıkıntı yok alıştım veya kullana kullana üst kısım yumuşadı şu an çok rahat.
İndirim kodunu yaz dostum 250TL indirim kodu ekle 1299'a felan geliyor kargo ile beraber
Tamamdır hocam bildireyim.Sitede büyük bir sorun var anlaşılan. WhatsApp destek hattına durumu bildirin.
Hocam hala bakmadılar havit h656u onerir misiniz. 6 Ay götürsün yeterli olur benim icin.Sitede büyük bir sorun var anlaşılan. WhatsApp destek hattına durumu bildirin.
Üzer mi beni bu gx30 almadigim icin![]()
Havit Gamenote H2002P Rgb 7.1 Usb Mikrofonlu Siyah Gaming Oyuncu Kulaklığı
Kablolu Bağlantı Türü Kablo Uzunluğu 2-5 m 53mm (Yüksek Manyetik) Hoparlör RGB Aydınlatma Kablo Ucu USB 2 Yıl Distribitör Garantiliwww.havitstore.com.tr
Bunu al geç o zaman.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.