Elektronik Machenike K600-B100 Lite Gaming Klavye 2199 TL

Mursel55

Picopat
Makaleler
2
Ben şu an aktif olarak bu klavyeyi kullanıyorum, %60 lık klavyeyi kullanmayı çok beceremedim o yüzden bu tarz klavye kullanabiliyorum özellikle FPS oyuncuları için hem tepkime süresi hem tuş hissiyatı şahane ama ben genelde mmorpg oyuncusuyum RGB'si de yazarken veya gece kullanırken tam kıvamında parlıyor, ne göz yoruyor ne yetersiz kalıyor. Tasarım sade ve şık, masa üstünde kendini belli ediyor. 👌
Bu fiyata kaliteli bir Red Switch klavye bulmak kolay değil, düşünen varsa kaçırmasın derim.
Sorusu olan olursa yardımcı olurum.Herkese bol keyifli oyunlar! 🎮✨

Machenike K600-B100 Lite Kablolu Red Switch RGB Siyah Gaming Klavye | GANK

escs200 ve bjk200 indirim kuponları
Tüm machenike ürünlerinde geçerliymiş kod bilginize <3

Son düzenleyen: Moderatör:

Aynı klavyeler değil mi hocam? Ben mi yanlış biliyorum?

Aynı klavye hocam, yukarıda arkadaşın attığı direkt distribütör satışı (indirim koduyla 2199TL'ye düşüyor) senin attığın bayi satışı galiba (2319TL).

Aynı klavyeler değil mi hocam? Ben mi yanlış biliyorum?
Evet dostum ben direk Türkiye distribütörü olan sitenin linkini attım sadece bu ürün için düşünme ama ordaki tüm machenike ürünlerinde geçerli indirim var ben kendi kullandığım klavye için örnek verdim ama tüm machenike ürünlerine uygulamışlar indirimi senin beğendiğin varsa ona uygulayabilirsin indirimi.

Aynı klavye hocam, yukarıda arkadaşın attığı direkt distribütör satışı (indirim koduyla 2199TL'ye düşüyor) senin attığın bayi satışı galiba (2319TL).
Distribütör yazıyor ama bilemedim🙂. Arkadaşın attığı 2024 TL olarak görünüyor. Gank'ın arkasında kim var bilmiyorum ama Gamers Arena yıllardır piyasada görüyorum. Satıcıya soru sor kısmından garanti için bilgi alınabilir.
Gaming.gen, İtopya ve Wraith'te de güzel klavyeler iyzico ile güzel fiyatlara geliyor. Oralara da bakmak lazım🙂.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250529_134508_Samsung Internet.jpg
    Screenshot_20250529_134508_Samsung Internet.jpg
    165,9 KB · Görüntüleme: 59
İyzico ( wraith, gaming gen, itopya vb.) tarafında satılan küçük kompakt klavyelerle karşılaştırsak hangisi daha iyi sizce? 1 haftadır bende en iyi f/p klavye arayışındayım hazır indirimler varken

Distribütör yazıyor ama bilemedim🙂. Arkadaşın attığı 2024 TL olarak görünüyor. Gank'ın arkasında kim var bilmiyorum ama gamers arena yıllardır piyasada görüyorum. Satıcıya soru sor kısmından garanti için bilgi alınabilir.
Gaming.gen, İtopya ve Wraith'te de güzel klavyeler İyzico ile güzel fiyatlara geliyor. Oralara da bakmak lazım🙂.

Gamers'a ürünleri gank sağlıyordur, distribütör tek başına satış yapmaz. Biraz araştırdığımda Gank'in machenike ürün reklamlarını gamers Arena'nın da paylaştığını gördüm. Bu da dediğimi doğruluyor, distribütör sonuç olarak gank olduğu için Gamers'ın distribütör garantili satması normal değil mi?

Gamers'a ürünleri gank sağlıyordur, distribütör tek başına satış yapmaz. Biraz araştırdığımda Gank'in machenike ürün reklamlarını gamers Arena'nın da paylaştığını gördüm. Bu da dediğimi doğruluyor, distribütör sonuç olarak gank olduğu için Gamers'ın distribütör garantili satması normal değil mi?
Normal tabi. Siz "bayi satışı" deyince ben yanlış anladım😀. Bir de siz parantez içinde 2319 TL yazınca yanlış satıcıya baktığınızı düşündüm🙂.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı