Elektronik Machenike L7 Air Tri-Mode 4K mouse 1250 TL!

Lanet G305 belasından sonra gerçi hakkını yemeyeyim epey götürdü beni pil koymayı unuttum. O derece uzun gidiyor. Temudan Ajazz AJ159 almıştım. Onun da üzeri çabuk kirleniyor. Malzeme kalitesini beğenmedim. Ama hafif güzel.

Bu nasıldır kalite olarak bilemiyorum. Elim gidip gidip geliyor

Rusların yaptığı 2-3 inceleme var mouse hakkında, hepsi yanlardan çok minik bir esneme oldugunu ama yapı kalitesinin oldukça tatmin edici olduğunu söylemiş.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Forumda da 1 tane üstün körü inceleme yapılmış oda iyi demiş yapısına.

L7 Mix modelinin iç yapısına bakarak bende bu fiyata gayet tatmin edici olduğunu tahmin ediyorsum zaten:

Yani dediğim gibi, bu fiyata gayet iyi bir mouse.

Tam satın alıyordum fiyatı eski haline getirdiler.

İfadeler: kxy
Machenike çok iyi işler yapıyor. Düşük bütçenin belki de en iyi markalarından birisi oldu. Mouse da çok güzel. Alabilen alsın bu fiyata müthiş kalite.

@kxy hocam aula sc680 ile karşılaştırma yaptığımız zaman bu daha mantıklı değil mi? Mcu su kısılmış diyordunuz buna. Aslında BK3633'ten daha iyi bir mcu kısılmamış hali. Kısılmış hali eşit demiştiniz. Hangisi daha mantıklı olur?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…