Elektronik Machenike L7 Air Tri-Mode 4K mouse 1250 TL!

1650 TL'ye geliyor. O fiyatada rahatça alınır.

Biraz önce klavye satın aldım, şu an bütçemi aşıyor. Biraz beklemem gerekiyor bu nedenle.

Bende de yükseldi. Neyse iyi oldu param cebimde kaldı senin için umarım tekrar indirime girer. Girerse haber vermezsen sevinirim

İndirime girerse aldıktan sonra ve indirim bittiğinde buradan yazarım.

Nordic daha verimli, aynı butcede daha mantikli olur. Donanım olarak hepsi gayet yeterli zaten. 52833 evet sRAM ve Flash olarak kısılmış bir MCU ama bu butce icin yeterli.

Artık almayız hocam. O indirimden sonra

1250 TL'ye bedavaymış cidden bitmesi üzücü oldu.

@Efe KIPKINER Wraith'e sorunlu, kötü bir firma dedin, tamam dedik ama cidden yeter, her bilmediğiniz modele, firmaya beğenmedim atmayı bırakın.

Son düzenleme:
1250 TL'ye bedavaymış cidden bitmesi üzücü oldu.

@Efe KIPKINER Wraith'e sorunlu, kötü bir firma dedin, tamam dedik ama cidden yeter, her bilmediğiniz modele, firmaya beğenmedim atmayı bırakın.

İşine gelmiyor arkadaşın Razer para ödemiş galiba. Şimdi der cinli marka iade yok cart curt. Gank iade alıyor gayet . Kanıt göstermeye çalıştığı Wraith şikayet var sayfasında da şikayetlerin %90'ı çözülmüş ve iade yada degisim saglandigi yazilmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…