Elektronik Machenike L7 Air Tri-Mode 4K mouse 1250 TL!

Neyse vazgeçtim ben. Elimdekiler şimdilik yeter. İleride docklu bir şey alırım belki.

:)

1764420009937.png

Hoparlör alasım var bilgisiyar için ona harcamak daha mantıklı gibi anker motion plus almak daha iyi galiba.
Ben 2 tane aldım efsane bir şey. Ama çok taşımayacaksan bütçen varsa belki şu bile olabilir. Ama 2 tane anker 5K'ya geliyor. Biraz fiyat farkı var. Bu seti sonradan TV yanlarına soundbardan daha iyi şekilde ses versin diye de takabilirsin. Ama yanlarına subwoofer eklemek lazım gibi.

Ben soundbar aldığım için bu seti almaktan vazgeçtim çünkü bir de subwoofer eklersem 10K'da ona vermem gerekecekti :( Ama aklımda kaldı bu set.

Ben 2 tane aldım efsane bir şey. Ama çok taşımayacaksan bütçen varsa belki şu bile olabilir. Ama 2 tane anker 5K'ya geliyor. Biraz fiyat farkı var. Bu seti sonradan TV yanlarına soundbardan daha iyi şekilde ses versin diye de takabilirsin. Ama yanlarına subwoofer eklemek lazım gibi.

Ben soundbar aldığım için bu seti almaktan vazgeçtim çünkü bir de subwoofer eklersem 10K'da ona vermem gerekecekti :( Ama aklımda kaldı bu set.

Benim bu kadar alanım yok hocam alırsam zaten 1 tane anker alır monitörün altına koyarım, anca o şekil ama bilgisayar için almaya değer mi kararsız kaldım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı