Elektronik Machenike L7 Air Tri-Mode 4K mouse 1250 TL!

gerekirse yedek mouse olarak dursun bu paraya böyle bir şey gelmez bidaha :D

1764423351201.jpeg

Benim bu kadar alanım yok hocam alırsam zaten 1 tane anker alır monitörün altına koyarım, anca o şekil ama bilgisayar için almaya değer mi kararsız kaldım.
Müzik dinlemeyi seviyorsan, arada film izliyorsan dışarıya sesi vermesi problem olmayacaksa, belki arada single hikayeli oyun oynuyorsan bence mantıklı. Bir de taşınabilir olması senin için avantaj olacaksa bu fiyatta daha iyisi yok diye biliyorum. Bir de bataryasıyla telefonu şarj etseydik güzel olurdu. Neyse konu dağılmasın.

gerekirse yedek mouse olarak dursun bu paraya böyle bir şey gelmez bidaha :D

Eki Görüntüle 2612854
Bir dur hocam ya aklımızı çelme :) ne güzel almamaya karar vermişim mis gibi :)

Müzik dinlemeyi seviyorsan, arada film izliyorsan dışarıya sesi vermesi problem olmayacaksa, belki arada single hikayeli oyun oynuyorsan bence mantıklı. Bir de taşınabilir olması senin için avantaj olacaksa bu fiyatta daha iyisi yok diye biliyorum. Bir de bataryasıyla telefonu şarj etseydik güzel olurdu. Neyse konu dağılmasın.

Bir dur hocam ya aklımızı çelme :) ne güzel almamaya karar vermişim mis gibi :)
Taşınır olması önemli arada film video izlemek için, veya pes vs oynarsam anca kullanırım .

Hemen aldım. Şuan için bilgisayarım yok ama ilerleyen dönemler de alacağım. Şuan için buradaki yorumları okuyarak mouse işini hallettik. Sıra klavye işinde

@kxy Hocam, MACHENIKE L8 Air önerir misiniz. Ergo mouse istiyorum. 1.649TL şuan. 250 indirim ile. 1.399TL ye gelicek.
L7 air çok daha iyi derseniz direkt alıp geçicem. 2000-2500TL bütçe var. Ciddi indirimde ergo mouse varsa o da olabilir.

@kxy Hocam, MACHENIKE L8 Air önerir misiniz. Ergo mouse istiyorum. 1.649TL şuan. 250 indirim ile. 1.399TL ye gelicek.
L7 air çok daha iyi derseniz direkt alıp geçicem. 2000-2500TL bütçe var. Ciddi indirimde ergo mouse varsa o da olabilir.

Vision MCU var L8 Air modelinde. direkt berbat desem yalan olmaz. Machenike direkt berbat etmis ergonomik modelleri saçma MCU'lar koyarak. Bütçe 3000 bandına çıkmıyorsa elle tutulur ergonomik bir mouse yok. Bütçe çıkarsa bunu öneririm.

@kxy 1500TL hala alınır mı? Kod var mı ekstra? Siyah ve beyaz arasında hangisi tercih edeyim sararma yapar mı beyaz?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı