Elektronik Machenike L7 Air Tri-Mode 4K mouse 1250 TL!

Gankseninle yazın, 250 lira düşüyor.

@kxy konu için teşekkürler hocam @ca9an teşekkürler hocam.
SMX-R21'den geçiş yapıyorum devrim sanırım.

1764431971334.png

Son düzenleme:
Direkt Gank'a mail mi atsam 😀. M7 Pro A825. L8 Pro ve GX30 kardeslerin fiyatı düşse ne guzel olur.
Merhaba dostum,
Forumdaki güzel yorumların ve GANK’i her fırsatta önerdiğin için gerçekten teşekkür ederim. Son günlerde özellikle L7 başta olmak üzere birçok ürün için indirim talepleri mail üzerinden bana ulaştı.
Madem bu kadar talep var, bunu güzel bir fırsata çevirelim dedim.
Senden ricam şu: Forumdaki arkadaşların GANK tarafında özellikle hangi ürünlerde indirim istediğini bana iletir misin?
Listeyi net alabilirsem, bu gece 21:00’da başlayıp yarın gece 21:00’a kadar geçerli özel bir indirim hazırlayacağım.
Bu arada küçük bir bilgi de paylaşayım:
2026 yılında 200’den fazla yeni ürün girişimiz var.
Farklı segmentlerde çok güçlü modeller ve yeni seriler geliyor. Bu nedenle talepleri bilmek bizim için gerçekten değerli.
Sen listeyi gönder, Ben de forumdaki arkadaşlara özel 24 saatlik indirim tanımlayayım.
Tekrar çok teşekkür ederim 🙏
Her zaman bana ulaşabilirsin.

Emre | GANK
x.com/cutgbey

Merhaba dostum,
Forumdaki güzel yorumların ve GANK’i her fırsatta önerdiğin için gerçekten teşekkür ederim. Son günlerde özellikle L7 başta olmak üzere birçok ürün için indirim talepleri mail üzerinden bana ulaştı.
Madem bu kadar talep var, bunu güzel bir fırsata çevirelim dedim.
Senden ricam şu: Forumdaki arkadaşların GANK tarafında özellikle hangi ürünlerde indirim istediğini bana iletir misin?
Listeyi net alabilirsem, bu gece 21:00’da başlayıp yarın gece 21:00’a kadar geçerli özel bir indirim hazırlayacağım.
Bu arada küçük bir bilgi de paylaşayım:
2026 yılında 200’den fazla yeni ürün girişimiz var.
Farklı segmentlerde çok güçlü modeller ve yeni seriler geliyor. Bu nedenle talepleri bilmek bizim için gerçekten değerli.
Sen listeyi gönder, Ben de forumdaki arkadaşlara özel 24 saatlik indirim tanımlayayım.
Tekrar çok teşekkür ederim 🙏
Her zaman bana ulaşabilirsin.

Emre | GANK
x.com/cutgbey
İ knew it :p

Şaka bir tarafa hakkını verecek bir ürünse paylaşan arkadaşa ve indirim uygulamak isteyen GANK ekibinden Emre beye teşekkür ederiz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı