Elektronik Machenike L7 Air Tri-Mode 4K mouse 1250 TL!

Şu ürün çok güzel biraz daha düşse fiyatı harika olur.

Elektronik: Machenike GX30 Pro Wireless kulaklık 2250 TL
Evet, daha makul fiyatlara gelirse bütçesinde rakipsiz olur hem.

Merhaba https://x.com/cutgbey bana X üzerinden ulaşım sağlayabilir misin.

emre@gank.com.tr üzerinden ulaşabilirsiniz.

😇 Bu üründe fiyatı daha fazla düşürmemiz maalesef mümkün değil, elimizden gelen en iyi seviyede tutuyoruz. Ama merak etme, başka ürünlerde mutlaka güzel indirimler olacak.
Çoğu ürününüz gerçekten F/P ve genellikle bütçesinde rakipsiz oluyor, çoğu ürününüzün genellikle fazla bir inceleme olmadığı için çoğu kullanıcı alıp almamakta tereddütte kalıyor, hem ürünlerinizin teknik verilerini daha fazla açıklayıp hemde incelemek için sponsorluğa başvursanız nasıl olur?

Son düzenleme:

Çoğu ürününüz gerçekten F/P ve genellikle bütçesinde rakipsiz oluyor, çoğu mouse ancak genellikle fazla bir inceleme olmadığı için çoğu kullanıcı alıp almamakta tereddütte kalıyor, hem ürünlerinizin teknik verilerini daha fazla açıklayıp hemde incelemek için sponsorluğa başvursanız nasıl olur?
İnceleme konusunda katılıyorum neredeyse hiç birinde inceleme veya video yok. Kağıt üzerinde çok güzel ve mantıklı ürünler.

Çoğu ürününüz gerçekten F/P ve genellikle bütçesinde rakipsiz oluyor, çoğu ürününüzün genellikle fazla bir inceleme olmadığı için çoğu kullanıcı alıp almamakta tereddütte kalıyor, hem ürünlerinizin teknik verilerini daha fazla açıklayıp hemde incelemek için sponsorluğa başvursanız nasıl olur?
Açıkçası bugüne kadar birçok ürün için inceleme talebinde bulunduk, ancak bu süreçte maliyetlerin gereksiz yere çok arttığını gördük. Özellikle bazı inceleme ajanslarının 5.000–10.000 dolar arası ücret talep etmesi, Bu yüzden farklı bir yol seçtik:

Yakın zamanda 7000 m²’lik yeni lojistik ve operasyon merkezimize geçiyoruz.
Burada tamamen ürün inceleme, dayanıklılık testi, teknik anlatım ve kıyaslama videoları için profesyonel bir stüdyo kuruyoruz.

@kxy Mailini aldım. Sana bir mail gönderdim

Son düzenleme:
Açıkçası bugüne kadar birçok ürün için inceleme talebinde bulunduk, ancak bu süreçte maliyetlerin gereksiz yere çok arttığını gördük. Özellikle bazı inceleme ajanslarının 5.000–10.000 dolar arası ücret talep etmesi, Bu yüzden farklı bir yol seçtik:

Yakın zamanda 7000 m²'lik yeni lojistik ve operasyon merkezimize geçiyoruz.
Burada tamamen ürün inceleme, dayanıklılık testi, teknik anlatım ve kıyaslama videoları için profesyonel bir stüdyo kuruyoruz.

Yeni merkezine incelemek amaçlı gelecek isimler olacak mı peki? Veya bizim gibi kişiler incelemek için açılışa özel gelebilir mi? İncelemek isteriz çünkü🙂

Yakın zamanda 7000 m²’lik yeni lojistik ve operasyon merkezimize geçiyoruz.

Gamepad konusunda @katipcelebi05,
Mouse konusunda @pyrotechtr
Genel ekipman incelemesi olarak @keymotr YouTube kanalları iyi inceleme yapıyor. Ajanslar büyük ihtimal yüksek abone sayısı olan ama doğru düzgün inceleme yapamayan kanallar ile anlaşmıştır. Bu kişilerle videolar daha az kişiye ulaşır belki ama ürününüzü almak isteyenlerin soru işaretlerini giderirler diye düşünüyorum.

1250TL için gayet de güzel bir ürün bence.

Kötü diye bir şey yazmıyor ki zaten mesajımda. Sizler niye öyle algılıyorsunuz anlamadım. Sadece inanılmaz değil diyorum, yani kendini zorlayıp almaya değmez. Veya alamadı diye üzülünmez. Kaçırmayın bir şekilde alın diyecek bir şey yok kısacası.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı