yasinbmt00 Hectopat Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 189 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2024 #1 Spring kursu takip ediyorum, MySQL kullaniyor ama macOS 14 icin var indirme de, bende ise macOS 12 var. 2015 Pro kullanıyorum yani guncelleme almiyor. Ne yapabilirim? MySQL :: Download MySQL Community Server su siteden bakinca yalnizca 14 surumu gorunuyor. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Mayıs 2024
Spring kursu takip ediyorum, MySQL kullaniyor ama macOS 14 icin var indirme de, bende ise macOS 12 var. 2015 Pro kullanıyorum yani guncelleme almiyor. Ne yapabilirim? MySQL :: Download MySQL Community Server su siteden bakinca yalnizca 14 surumu gorunuyor.
bitwise Gigapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Katılım 22 Mart 2018 Mesajlar 9.670 Makaleler 1 Çözümler 81 3 Mayıs 2024 #2 Docker kullanabilirsin, dowload etmene gerek yok, container olarak calistirsan yeterli.
yasinbmt00 Hectopat Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 189 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2024 #3 bitwise dedi: Docker kullanabilirsin, dowload etmene gerek yok, container olarak calistirsan yeterli. Genişletmek için tıkla... daha once hic kullanmadim ama bakarim, tesekkur ederim.
bitwise dedi: Docker kullanabilirsin, dowload etmene gerek yok, container olarak calistirsan yeterli. Genişletmek için tıkla... daha once hic kullanmadim ama bakarim, tesekkur ederim.