MacOS Catalina 1920X1080 çözünürlük yapma

E.K.T

Femtopat
Neredeyse tüm kodları girmeme rağmen çözünürlük değişmiyor. Yardımcı olur musunuz? @tristessehivernale @Recep Baltaş @AJFA @Yiğit Gençer
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Terminale kodları yazdığımda şu hataları alıyorum;
zsh: command not found:VboxManage
zsh: bat pattern

cd "C: \ Program Dosyaları \ Oracle \ Virtualbox"
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Yöntem: VBoxManage setextradata "VM Adınızı Buraya Yazın" VBoxInternal2 / EfiGraphicsResolution HxV (Önerilen)
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Yöntem 2: VBoxManage setextradata "VM Adınızı Buraya Yazın" VBoxInternal2 / EfiHorizontalResolution H (Alternatif)
VBoxManage setextradata "VM Adınızı Buraya Yazın" VBoxInternal2 / EfiVerticalResolution V

Denediniz mi?
Çözünürlüğü değiştirmek için de bu kodu kullanabilirsiniz:

Kod:
VBoxManage setextradata "macOS Catalina" VBoxInternal2/EfiGraphicsResolution 1920x1080

Yanlış anlatmış değil de, yanlış anlamış olabilir misiniz? Ayrıca CMD'ye girerken belli yerleri değiştirmeniz gerekiyor o kodlarda...

Olabilir hocam bu kodları nereye gireceğim? Sanal makinenin Terminal'ine mi yoksa Windows'un CMD'sine mi?
Ayrıca koda baktım da aynı kodu girdim zaten fakat konuda dediğim gibi hata veriyor.
2 yere de girdim şu hatayı verdi;
zsh: command not found:VboxManage

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…