MacOS Catalina 1920X1080 çözünürlük yapma

E.K.T

Femtopat
Neredeyse tüm kodları girmeme rağmen çözünürlük değişmiyor. Yardımcı olur musunuz? @tristessehivernale @Recep Baltaş @AJFA @Yiğit Gençer
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Terminale kodları yazdığımda şu hataları alıyorum;
zsh: command not found:VboxManage
zsh: bat pattern

cd "C: \ Program Dosyaları \ Oracle \ Virtualbox"
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Yöntem: VBoxManage setextradata "VM Adınızı Buraya Yazın" VBoxInternal2 / EfiGraphicsResolution HxV (Önerilen)
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Yöntem 2: VBoxManage setextradata "VM Adınızı Buraya Yazın" VBoxInternal2 / EfiHorizontalResolution H (Alternatif)
VBoxManage setextradata "VM Adınızı Buraya Yazın" VBoxInternal2 / EfiVerticalResolution V

Bunları (girdiğiniz) Windows'daki komut satrına yazacaksınız.

Recep abim yanlış anlatmış videoda. Hangi kodları gireceğim söyler misiniz?
Girdim sistem belirtilen yolu bulamıyor hatası verdi
Olmadı bir sürü daha hata verdi. @afacanc38 @tristessehivernale @AJFA
CMD'ye de girdim aynı kodları VBox Manage ile ilgili hata verdi.

Denediniz mi?
Çözünürlüğü değiştirmek için de bu kodu kullanabilirsiniz:

Kod:
VBoxManage setextradata "macOS Catalina" VBoxInternal2/EfiGraphicsResolution 1920x1080

Yanlış anlatmış değil de, yanlış anlamış olabilir misiniz? Ayrıca CMD'ye girerken belli yerleri değiştirmeniz gerekiyor o kodlarda...

Denediniz mi?

Kod:
VBoxManage setextradata "macOS Catalina" VBoxInternal2/EfiGraphicsResolution 1920x1080

Yanlış anlatmış değil de, yanlış anlamış olabilir misiniz? Ayrıca CMD'ye girerken belli yerleri değiştirmeniz gerekiyor o kodlarda...
Olabilir hocam bu kodları nereye gireceğim? Sanal makinenin Terminal'ine mi yoksa Windows'un CMD'sine mi?
Denediniz mi?

Kod:

Ayrıca koda baktım da aynı kodu girdim zaten fakat konuda dediğim gibi hata veriyor.
Denediniz mi?

Kod:

2 yere de girdim şu hatayı verdi;
zsh: command not found:VboxManage

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı