phanmetal Picopat Katılım 26 Mart 2021 Mesajlar 992 Çözümler 2 6 Mayıs 2021 #1 Bir Instagram uygulaması var mıdır? Bulamadım da ben. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
tristessehivernale Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Ekim 2017 Mesajlar 12.017 Makaleler 63 Çözümler 170 6 Mayıs 2021 #2 Hayır, bi' Windows 10'daki gibi yok. App Store'da saçma sapan desteği tam olmayan ve ücretli olan uygulamalar var tabii.
Hayır, bi' Windows 10'daki gibi yok. App Store'da saçma sapan desteği tam olmayan ve ücretli olan uygulamalar var tabii.
phanmetal Picopat Katılım 26 Mart 2021 Mesajlar 992 Çözümler 2 6 Mayıs 2021 #3 tristessehivernale dedi: Hayır, bi' Windows 10'daki gibi yok. App Store'da saçma sapan desteği tam olmayan ve ücretli olan uygulamalar var tabii. Genişletmek için tıkla... Windows 10'daki de Web sürümünün bire bir aynısı. @tristessehivernale, keşke olsaydı. Tadından yenilmezdi vallahi. Çok güzel olurdu. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Mayıs 2021
tristessehivernale dedi: Hayır, bi' Windows 10'daki gibi yok. App Store'da saçma sapan desteği tam olmayan ve ücretli olan uygulamalar var tabii. Genişletmek için tıkla... Windows 10'daki de Web sürümünün bire bir aynısı. @tristessehivernale, keşke olsaydı. Tadından yenilmezdi vallahi. Çok güzel olurdu.
N none123 Megapat Katılım 1 Temmuz 2017 Mesajlar 771 Çözümler 13 6 Mayıs 2021 #4 phanmetal dedi: Windows 10'daki de Web sürümünün bire bir aynısı. @tristessehivernale, keşke olsaydı. Tadından yenilmezdi vallahi. Çok güzel olurdu. Genişletmek için tıkla... Windows 10'daki eskiden native çalışıyordu sanırım son güncelleme webe geçirmiş olabilir.
phanmetal dedi: Windows 10'daki de Web sürümünün bire bir aynısı. @tristessehivernale, keşke olsaydı. Tadından yenilmezdi vallahi. Çok güzel olurdu. Genişletmek için tıkla... Windows 10'daki eskiden native çalışıyordu sanırım son güncelleme webe geçirmiş olabilir.
iloveichigo Kilopat Katılım 17 Kasım 2020 Mesajlar 3.257 Makaleler 13 Çözümler 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2021 #5 phanmetal dedi: Windows 10'daki de Web sürümünün bire bir aynısı. @tristessehivernale, keşke olsaydı. Tadından yenilmezdi vallahi. Çok güzel olurdu. Genişletmek için tıkla... Fikir için teşekkürler
phanmetal dedi: Windows 10'daki de Web sürümünün bire bir aynısı. @tristessehivernale, keşke olsaydı. Tadından yenilmezdi vallahi. Çok güzel olurdu. Genişletmek için tıkla... Fikir için teşekkürler
phanmetal Picopat Katılım 26 Mart 2021 Mesajlar 992 Çözümler 2 6 Mayıs 2021 #6 none123 dedi: Windows 10'daki eskiden native çalışıyordu sanırım son güncelleme webe geçirmiş olabilir. Genişletmek için tıkla... 1.5 yıldır Web sürümü kardeş. Eskiden ne güzeldi vallahi. iloveichigo dedi: Fikir için teşekkürler Genişletmek için tıkla... Ne fikri ?
none123 dedi: Windows 10'daki eskiden native çalışıyordu sanırım son güncelleme webe geçirmiş olabilir. Genişletmek için tıkla... 1.5 yıldır Web sürümü kardeş. Eskiden ne güzeldi vallahi. iloveichigo dedi: Fikir için teşekkürler Genişletmek için tıkla... Ne fikri ?
iloveichigo Kilopat Katılım 17 Kasım 2020 Mesajlar 3.257 Makaleler 13 Çözümler 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2021 #7 phanmetal dedi: Ne fikri ? Genişletmek için tıkla... MacOS için Instagram uygulaması
phanmetal Picopat Katılım 26 Mart 2021 Mesajlar 992 Çözümler 2 6 Mayıs 2021 #8 iloveichigo dedi: MacOS için Instagram uygulaması Genişletmek için tıkla... Aynen. Bence olmalıydı. Olmaması saçma geliyor bana.
iloveichigo dedi: MacOS için Instagram uygulaması Genişletmek için tıkla... Aynen. Bence olmalıydı. Olmaması saçma geliyor bana.
N none123 Megapat Katılım 1 Temmuz 2017 Mesajlar 771 Çözümler 13 6 Mayıs 2021 #9 @phanmetal M1'de iseniz telefondaki Instagram uygulamasını aktarmanın yolu vardı bir ara.
phanmetal Picopat Katılım 26 Mart 2021 Mesajlar 992 Çözümler 2 6 Mayıs 2021 #10 none123 dedi: @phanmetal M1'de iseniz telefondaki Instagram uygulamasını aktarmanın yolu vardı bir ara. Genişletmek için tıkla... Nerede bende ki o şans ? Hackintosh ile kullanıyorum.
none123 dedi: @phanmetal M1'de iseniz telefondaki Instagram uygulamasını aktarmanın yolu vardı bir ara. Genişletmek için tıkla... Nerede bende ki o şans ? Hackintosh ile kullanıyorum.