T TsendFire Kilopat Katılım 27 Mayıs 2017 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2018 #1 Arkadaşlar Mac bilgisayara format atmak için MacOs El Capitan imajı aradım forumda ama bulamadım, bulduklarım ise kırıktı. Görmemiş olabilir miyim ya da link verebilecek olan var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 12 Nisan 2018
Arkadaşlar Mac bilgisayara format atmak için MacOs El Capitan imajı aradım forumda ama bulamadım, bulduklarım ise kırıktı. Görmemiş olabilir miyim ya da link verebilecek olan var mı?
Mr.Acar Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Aralık 2017 Mesajlar 4.505 Makaleler 14 Çözümler 171 Yer Türkiye/İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci Profil Kapağı 1521878528 12 Nisan 2018 #2 El Captian imajlarımız yok. Sisteminiz de destekliyorsa daha gelişmiş macOS Sierra imajlarımıza göz atabilirsiniz. macOS Sierra 10.12.6 İmajı Son düzenleme: 12 Nisan 2018 Artı 0 Eksi
El Captian imajlarımız yok. Sisteminiz de destekliyorsa daha gelişmiş macOS Sierra imajlarımıza göz atabilirsiniz. macOS Sierra 10.12.6 İmajı
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 37.043 Makaleler 60 Çözümler 843 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2018 #3 Güncel El Capitian sürümünü kısa süre sonra yayımlayacağım. Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS T TsendFire Kilopat Katılım 27 Mayıs 2017 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2018 #4 claus dedi: Güncel El Capitian sürümünü kısa süre sonra yayımlayacağım. Genişletmek için tıkla... Ocak ayında buna benzer bir konunun açıldığını gördüm sanırım hala yayınlanan bir sürüm olmadı. Mr.Acar dedi: El Captian imajlarımız yok. Sisteminiz de destekliyorsa daha gelişmiş macOS Sierra imajlarımıza göz atabilirsiniz. macOS Sierra 10.12.6 İmajı Genişletmek için tıkla... Hackintosh için istemiyorum. Mac sistemi USB'den boot edeceğim. Bunun için uygun mudur bu imaj ? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Nisan 2018 Artı 0 Eksi
claus dedi: Güncel El Capitian sürümünü kısa süre sonra yayımlayacağım. Genişletmek için tıkla... Ocak ayında buna benzer bir konunun açıldığını gördüm sanırım hala yayınlanan bir sürüm olmadı. Mr.Acar dedi: El Captian imajlarımız yok. Sisteminiz de destekliyorsa daha gelişmiş macOS Sierra imajlarımıza göz atabilirsiniz. macOS Sierra 10.12.6 İmajı Genişletmek için tıkla... Hackintosh için istemiyorum. Mac sistemi USB'den boot edeceğim. Bunun için uygun mudur bu imaj ?
maestra Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Şubat 2014 Mesajlar 1.544 Makaleler 12 Çözümler 5 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Music Producer | Hasan Çiyiltepe 13 Nisan 2018 #5 Mac sistemler için zaten bir imaj var. macOS High Sierra Kurulum İmajı - DMG Artı 0 Eksi
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 37.043 Makaleler 60 Çözümler 843 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2018 #6 El Capitan için DMG dosyasını Torrent ile rahatça indirebilirsiniz. Artı 0 Eksi