Focal Fossa Hectopat Katılım 27 Eylül 2019 Mesajlar 885 Makaleler 3 Çözümler 6 7 Ekim 2019 #1 Klavye sekmesinde sol altta klavye türünü değiştir düğmesi çıkmıyor, geçenlerde de yine aynı bu konuyu araştırırken bir arkadaş bir kod yazmıştı o kodu terminale girdim yeniden başlattım sorun çözülmüştü. Şimdi o kodu arıyorum iki gündür. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Ekim 2019
Klavye sekmesinde sol altta klavye türünü değiştir düğmesi çıkmıyor, geçenlerde de yine aynı bu konuyu araştırırken bir arkadaş bir kod yazmıştı o kodu terminale girdim yeniden başlattım sorun çözülmüştü. Şimdi o kodu arıyorum iki gündür.
blackandyellow Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Haziran 2014 Mesajlar 2.953 Makaleler 51 Çözümler 52 7 Ekim 2019 #2 Kod:Panoya kopyala sudo rm -rf /Library/Preferences/com.apple.keyboardtype.plist
Focal Fossa Hectopat Katılım 27 Eylül 2019 Mesajlar 885 Makaleler 3 Çözümler 6 7 Ekim 2019 #3 blackandyellow dedi: Kod:Panoya kopyala sudo rm -rf /Library/Preferences/com.apple.keyboardtype.plist Genişletmek için tıkla... Çok sağol hocam teşekkürler oldu Son düzenleyen: Moderatör: 8 Ekim 2019
blackandyellow dedi: Kod:Panoya kopyala sudo rm -rf /Library/Preferences/com.apple.keyboardtype.plist Genişletmek için tıkla... Çok sağol hocam teşekkürler oldu