6 623271 Decapat Katılım 1 Şubat 2023 Mesajlar 268 Makaleler 1 Çözümler 2 2 Mayıs 2023 #11 İşlevsellik olarak sadece çizse üstünü yeter o pek fazla gerek duymuyorum diğerlerine. Karşıt Madde dedi: macOS'un ki aslında öyle üstad. Biraz alışmanı öneririm. Hatta en iyilerden biridir. Genişletmek için tıkla... Nasıl yanı anlamadım macOS'ta sadece önizleme ile açılıyor ben başka uygulama bulamadım.
İşlevsellik olarak sadece çizse üstünü yeter o pek fazla gerek duymuyorum diğerlerine. Karşıt Madde dedi: macOS'un ki aslında öyle üstad. Biraz alışmanı öneririm. Hatta en iyilerden biridir. Genişletmek için tıkla... Nasıl yanı anlamadım macOS'ta sadece önizleme ile açılıyor ben başka uygulama bulamadım.
Karşıt Madde Centipat Katılım 17 Mart 2023 Mesajlar 2.207 Makaleler 3 Çözümler 10 2 Mayıs 2023 #12 623271 dedi: İşlevsellik olarak sadece çizse üstünü yeter o pek fazla gerek duymuyorum diğerlerine. Nasıl yanı anlamadım macOS'ta sadece önizleme ile açılıyor ben başka uygulama bulamadım. Genişletmek için tıkla... Windows'a 1000 basar o konuda da. macOS'in Fotoğraflar uygulaması yapar çizimi. Fotoğraflar uygulaması varya o yapıyor.
623271 dedi: İşlevsellik olarak sadece çizse üstünü yeter o pek fazla gerek duymuyorum diğerlerine. Nasıl yanı anlamadım macOS'ta sadece önizleme ile açılıyor ben başka uygulama bulamadım. Genişletmek için tıkla... Windows'a 1000 basar o konuda da. macOS'in Fotoğraflar uygulaması yapar çizimi. Fotoğraflar uygulaması varya o yapıyor.
6 623271 Decapat Katılım 1 Şubat 2023 Mesajlar 268 Makaleler 1 Çözümler 2 2 Mayıs 2023 #13 Onunla açamadım ben birlikte aç ile fotoğrafları seçince açılmıyor hiç bişey. Birde Fotoğraflar ile açtığımda sadece içe aktarıyor fotoğrafı açmıyor direk fotoğrafın açılmasının bi yolu yokmu? Karşıt Madde dedi: Windows'a 1000 basar o konuda da. macOS'in Fotoğraflar uygulaması yapar çizimi. Fotoğraflar uygulaması varya o yapıyor. Genişletmek için tıkla... ? Son düzenleme: 2 Mayıs 2023
Onunla açamadım ben birlikte aç ile fotoğrafları seçince açılmıyor hiç bişey. Birde Fotoğraflar ile açtığımda sadece içe aktarıyor fotoğrafı açmıyor direk fotoğrafın açılmasının bi yolu yokmu? Karşıt Madde dedi: Windows'a 1000 basar o konuda da. macOS'in Fotoğraflar uygulaması yapar çizimi. Fotoğraflar uygulaması varya o yapıyor. Genişletmek için tıkla... ?
Karşıt Madde Centipat Katılım 17 Mart 2023 Mesajlar 2.207 Makaleler 3 Çözümler 10 2 Mayıs 2023 #14 623271 dedi: Onunla açamadım ben birlikte aç ile fotoğrafları seçince açılmıyor hiç bişey. Birde Fotoğraflar ile açtığımda sadece içe aktarıyor fotoğrafı açmıyor direk fotoğrafın açılmasının bi yolu yokmu? ? Genişletmek için tıkla... Kanki işte macOS'in Fotoğraflar uygulamasına gir, resmi oradan açmaya çalış.
623271 dedi: Onunla açamadım ben birlikte aç ile fotoğrafları seçince açılmıyor hiç bişey. Birde Fotoğraflar ile açtığımda sadece içe aktarıyor fotoğrafı açmıyor direk fotoğrafın açılmasının bi yolu yokmu? ? Genişletmek için tıkla... Kanki işte macOS'in Fotoğraflar uygulamasına gir, resmi oradan açmaya çalış.
6 623271 Decapat Katılım 1 Şubat 2023 Mesajlar 268 Makaleler 1 Çözümler 2 2 Mayıs 2023 #15 Tamam kanka hallettim bi şekilde sinir etti ama PhotoSpace X daha işime yaradı uğraştırmıyor en azından.
Tamam kanka hallettim bi şekilde sinir etti ama PhotoSpace X daha işime yaradı uğraştırmıyor en azından.