Çözüldü macOS ile PES 2013, 2015 ve 2017 nasıl oynanır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Anil26

Hectopat
Katılım
28 Ağustos 2018
Mesajlar
2.910
Çözümler
13
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Oynamak istediğim oyunlar, PES 2013-15-17. fazlasında gözüm yok gerçekten. :D
Mac'e Wine uygulamasıyla kurmaya çalıştım. Hiç stabil olmadı.
Sanal işletim sistemleri de hiç stabil olmadı. Ne yapmam gerekiyor?
 
Öncelikle şunu söyleyelim, Wine uygulaması öyle oyunlarda falan hiç performans vermez. Sanal işletim sistemini Bootcamp ile Windows mu kurdunuz bilmiyorum. Ben kendi bilgisayarımda Windows kurup çok rahat Windows destekli oyunları oynuyordum. (PES dahil)

PES MacOS desteklemiyor diye biliyorum. Yani sadece Windows'ta çalışıyor.
 
Öncelikle şunu söyleyelim, Wine uygulaması öyle oyunlarda falan hiç performans vermez. Sanal işletim sistemini Bootcamp ile Windows mu kurdunuz bilmiyorum. Ben kendi bilgisayarımda Windows kurup çok rahat Windows destekli oyunları oynuyordum. (PES dahil)

Pes hakkında çok bilgim yok ama, PES MacOS desteklemiyor diye biliyorum. Yani sadece Windows'ta çalışıyor.
Evet PES serisinin macOS desteği yok. BootCamp bir sürü hata vermişti geçen yaptığımda. Tekrar deneyeyim.
 
Hocam ben size buradan yardım edeyim, çok vaktim yok maalesef. Bir sorunuz olduğunda sormaktan çekinmeyin.

Öncelikle daha önce Bootcamp ile Windows kurmayı denediğinizi söylemişsiniz. O zaman ISO dosyası indirmiş olmanız lazım. Öncelikle bilgisayardaki ISO dosyasını silin. (En yeni sürüm olması adına.) Nasıl yapılacağını bilmiyorsanız, Finder'ı açın. Arama yerine iso yazıp, ISO Disk Görüntüsü işaretleyin, sonra da "Bu Mac" işaretleyin.
458392345452387.png
Bundan sonra şu adrese gidin : Windows 10 Disk Görüntüsünü (ISO Dosyası) İndir
Ordan sürüm seçinden Windowsu seçip, indirme işleminizi yapın.

Dosya indikten sonra Bootcamp uygulamasını açın. Otomatik olarak ISO dosyasını tespit edecektir. Etmez ise "göz at" işaretleyip ISO dosyanızı bulun. Mac ve Windows olarak ayrılacak diskinizi belirleyin. (İkisine ne kadar yer ayrılacak şeklinde.) Sonrasında daha ayar yapmanıza gerek yok. Otomatik indirmenin bitmesini bekleyin. Bilgisayar kendini yeniden başlatıp Windows olarak açılacaktır. Kurulumun bitmesini bekleyin, ordan Windows ile ilgili ayarlarınızı yapın ve Windows Masaüstüne gitmiş olacaksınız. Mac ile Windows arasında geçiş yapmak için bilgisayarınızı kapatın. Açma tuşuna bastıktan sonra OPT tuşuna basılı tutun ve karşınızda Windows ve Mac diskleri çıkacak. Oradan istediğinizi seçin.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bir sorusu olduğunda konu açabilir ve sizi etiketleyebilir, siz de konu üzerinden yardım edebilirsiniz. Böylelikle aynı sorusu/sorunu olan kullanıcı konuyu aratıp bulduğunda, sizin çözümünüze başka kullanıcılar da kavuşabilir. Böylesi daha iyi duruyor, öyle değil mi?
Haklısınız, konu sahibi arkadaşın bir sorusu olduğunda öyle yapması daha iyi olur.
 

Geri
Yukarı