Kleyn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2020 Mesajlar 4.443 Makaleler 25 Çözümler 90 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2023 #1 macOS Monterey 12.6.3 Mac Format imajı macOS Monterey 12.6.3 Mac Format imajı.dmg.zip drive.google.com Videolu rehber: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Yazılı Rehber: USB Bellekten macOS 11 Big Sur Kurulumu USB bellek ile adım adım macOS 11 Big Sur işletim sisteminin nasıl kurulacağına bakıyoruz. macOS Big Sur 11'in halka açık sürümü 12 Kasım 2020'de www.technopat.net
macOS Monterey 12.6.3 Mac Format imajı macOS Monterey 12.6.3 Mac Format imajı.dmg.zip drive.google.com Videolu rehber: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Yazılı Rehber: USB Bellekten macOS 11 Big Sur Kurulumu USB bellek ile adım adım macOS 11 Big Sur işletim sisteminin nasıl kurulacağına bakıyoruz. macOS Big Sur 11'in halka açık sürümü 12 Kasım 2020'de www.technopat.net