macOS Sonoma 14.6 İmaj Dosyası nereden Bulunur?

Super User

Kilopat
Arkadaşlar merhaba. Acer Nitro 5 cihazıma macOS Sonoma 14.6 kuracağım fakat nereden güvenli bir imaj dosyası bulurum hiçbir fikrim yok. Recep abinin makalesinde eski sürüm olan Monterey 12.3 sürümü mevcut. Cihazıma güncel sürüm olan Sonoma 14.6 ile kurulum yapacağım. Yakın zamanda Technopat Sosyal'de indirme bağlantısı vs. için bir konu açılır mı? Güvenli ve güncel bir imaj dosyasıyla kurulum yapmak istiyorum. Yardımınız için şimdiden çok teşekkür ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba. Acer Nitro 5 cihazıma macOS Sonoma 14.6 kuracağım fakat nereden güvenli bir imaj dosyası bulurum hiçbir fikrim yok. Recep abinin makalesinde eski sürüm olan Monterey 12.3 sürümü mevcut. Cihazıma güncel sürüm olan Sonoma 14.6 ile kurulum yapacağım. Yakın zamanda Technopat Sosyal'de indirme bağlantısı vs. için bir konu açılır mı? Güvenli ve güncel bir imaj dosyasıyla kurulum yapmak istiyorum. Yardımınız için şimdiden çok teşekkür ediyorum.

Bu imajımızı kullanın. 14.6 imajımız bulunmamakta.

Ayrıca sistem bilgileriniz nedir?

• Core i5 11400H​
  • RTX 3050​
  • 16 GB RAM​
  • 512 GB M2​

14.6 sürümünü beklemem daha doğru olur gibi.

Laptop için Max 10.nesil olmalı.

Neden öyle bir şey var ki

bu imajı kurduktan sonra 14.6 güncellemesi sisteme düşer değil mi

Evet, ama laptopunuz uyumsuz.

Apple 11.nesil ve üstü işlemciler için destek sunmadı. Bir şekilde kurulum yapılabilse bile grafik hızlandırma çalışmayacaktır.
Masaüstümde i7 8700K ve RTX 2080 var. Bu kurulumu gerçekleştirdikten sonra ekran kartı driver yüklemesi vs nasıl olacak ?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı