macOS USB belleği boot menüsünde gözükmüyor

UEFI açık iken boot menüsünde gözükmüyor, 2. sırada UEFI USB var. CSM yapınca USB TransMemory geliyor boot edince de beni klasik gri lacivery bir BOOT menüsü karşılıyor. USB bellek MBR, GPT'ye dönüştürüp UEFI boot edince de listede "Boot from macOS Install" kısmı olmuyor. İki kere tekrar yazdırdım fakat değişen bir şey olmadı.

MakeInstall.bat kısmında GPT kullanarak yaz USB'ye ve tekrar dene. Yani og.

Kemal Alkın'ın imajını kullanıyorum, OpenCore beni baya zorladı. Eskiden bu imaj ile direkt kurabiliyordum, neden böyle oldu ki...

Ek olarak Win32 Disk Imager yazılımı ile yazdırdım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bellek boyutu kaç GB? Ayrıca arkaplan gri, bir de ekran ortasına yeşil bir Clover simgesi gelmiyor mu?

Aydınlanma yaşadım, USB bellek 8 GB RAW dosyası 9 GB. Ama Kemal Alkın'ın eski imajı ile kurulum yapabiliyordum, onu nereden bulabilirim? Konuyu güncellemiş eski sürümün bağlantısı yok.

Bu sayfada minimum 8 GB diyor ve dosya boyutu da 7 GB, bunu deneyeceğim.

Eski sürümü bulabileceğimi sanmıyorum. OpenCore dene, rehberin uzun olduğuna bakma, cidden çok kolay kendin yapman. Donanımına göre zaten 5-6 kext atıyorsun, gereksiz .efi'leri de sildikten sonra sadece Config yapıyorsun. Config anlatımı da var zaten. Takıldığın yerler için konu açabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…