macOS Ventura Uyumlu PC Toplama

Adım adım cevaplayalım:
  • i7 ibaresi i9 olarak güncellendi.
  • 6700 XT Monterey altında çalışıyor, Ventura altında çalışmaması için bir sebep göremiyorum açıkçası. Bunu kontrol ediyorum zira 6700 XT çalışıyor diyen arkadaşın kartı 5700 XT imiş.
  • İncehesap'a RTX 3050'nin macOS desteği olmadığını belirttik fakat sistemi güncelleyemediler. Şimdi çıkartmışlar kartı...
  • macOS kurmak yerine direkt Mac alsam daha mantıklı değil mi? Evet, Mac Stuido çok mantıklı ama en son sipariş veren arkadaşın siparişi 8 haftadır gelmeyince iptal etti.

Sistem daha çok sponsor için yapılmış gibi geldi bana.
Videonun sol üst kısmında zaten sponsorlu ibaresi var. Sanki gizli bir sponsorluk varmış gibi yazmanız garip geldi bana.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:

Demek istediğim macOS uyumlu başlık atılıp, uyumsuz ekran kartı görünce sadece video amacı gözümde “sponsor” gibi oldu.

Yoksa GPU haricinde diğer bileşenler uyumlu tabii. 6600 XT-6800 XT ile güncellenip çok daha iyi olacak bir sistem.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben bunu sistemi toplamadan önce araştırdığımı hatırlıyorum. Uyumlu diye bulmuştum ama cidden tek uyumsuz kartı bulmuşuz bravo bize. İncehesap'a konuyla ilgili bilgi geçtim. Ventura çıkınca belki uyumlu olacak ama o riski almayalım.

Konuyla ilgili Apple'ı da tekrar dürttüm:

Biraz daha araştırdım ve modlama ile uyumlu hale getirmek teoride mümkün ama S/L/E içinde uğraşmak gerekiyor ki son sürümlerde daha da zorlaştı. Yine de bakacağım.

Son düzenleme:
İncehesap'a RTX 3050'nin macOS desteği olmadığını belirttik fakat sistemi güncelleyemediler. Şimdi çıkartmışlar kartı...
İncehesap tarafından RTX 3050 ekran kartının yerine RX 6650 XT ekran kartı eklenmiş fakat bu ekran kartının da hazır sistemi satın alacak olan kişiler için desteği yok. Çince olan bir video ile sahte id eklemeye çalışmak dışında bir çözüm bulunamamış ki birçok kişide bu yöntem işe bile yaramamış.

Yabancı forumlarda RX 6650 XT ekran kartı için sonradan bir destek geldiğine dair bir yazı da yer almıyor.

macOS ile uyumlu olmayan RX 6700 XT ve RX 6650 XT ekran kartlarını içeren iki sistem halen değiştirilmiş ya da satışa kapatılmış değil.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…