Macrium Reflect işletim sistem disk klonlama hatası (boş alan kalıyor)

Rimpel

Kilopat
Daha fazla  
Klonlama sorunu.png

C'yi D ye klonladım ama burası ayrı bir şekilde boş kalıyor. Normalde D ve boş alanın bütün olması lazım. Nasıl düzeltebilirim?

1683201494028.png

Klonlama seçenekleri bunlar, neyi düzeltmeliyim?

Aradaki disk bölümünden dolayı birleştiremiyorsunuz onu bir şekilde sağa taşımanız lazım.
Disk Genişletme Prensibi.png

Hedef diske ilk önce yaklaşık 600 MB olan bölmeyi kopyalayın. Daha sonra dolu olan bölmeyi kopyalayın sonra birleştirme yapabilirsiniz. Belki bu şekilde olabilir.

Soru nasıl birleştiririm değildi, Partition-wizard Full programını indirip birleştirdim fakat klonladığım disk bölünmüş değildi, boş alanı bile klonladı, normalde 507 Megabyte'lık yer ayırıp gerı kalanı ısletım sıstemıne ayırması lazım, bunun için hangi ayarları kullanmalıyım, çünkü bu işlemi sık yapıyorum, Partition-wizard Full ile uğraşmak istemiyorum eskiden oluyordu hangi ayar yanlış onu çözmem lazım.

Aradaki disk bölümünden dolayı birleştiremiyorsunuz onu bir şekilde sağa taşımanız lazım.
Eki Görüntüle 1765948

Hedef diske ilk önce yaklaşık 600 MB olan bölmeyi kopyalayın. Daha sonra dolu olan bölmeyi kopyalayın sonra birleştirme yapabilirsiniz. Belki bu şekilde olabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı