olric2010 Centipat Katılım 14 Mayıs 2024 Mesajlar 249 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazar 13:03 #1 LoL'de oynarken masaustu girmem gerek giremiyorum. Pencereleri nasıl acarım?
mutiant Hectopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 3.023 Çözümler 14 Yer Midland Pazar 13:06 #2 Çerçeveli veya çerçeveli tam ekran aldıktan sonra sekme kısayolunu deneyin. Artı -1 Eksi
KS KS olric2010 Centipat Katılım 14 Mayıs 2024 Mesajlar 249 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazar 13:29 #3 mutiant dedi: Çerçeveli veya çerçeveli tam ekran aldıktan sonra sekme kısayolunu deneyin. Genişletmek için tıkla... Yukarıda pencere cıktı ama LoL mouseyla bassılmıyor ona. mutiant dedi: Çerçeveli veya çerçeveli tam ekran aldıktan sonra sekme kısayolunu deneyin. Genişletmek için tıkla... Cıkamıyorum gene. Artı 0 Eksi
mutiant dedi: Çerçeveli veya çerçeveli tam ekran aldıktan sonra sekme kısayolunu deneyin. Genişletmek için tıkla... Yukarıda pencere cıktı ama LoL mouseyla bassılmıyor ona. mutiant dedi: Çerçeveli veya çerçeveli tam ekran aldıktan sonra sekme kısayolunu deneyin. Genişletmek için tıkla... Cıkamıyorum gene.