xLimitlezz
Hectopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- Anakart: Biostar A320MH
CPU: Ryzen 3 1200AF
GPU: Biostar GTX 1050Tİ
RAM: NETAC SHADOW 16 GB 3200 MHZ DDR4
PS: GAMEGARAJ 650W 80+ BRONZ
- Minidump Rapor Linki
- https://www.youtube.com/@oguzhanjobs
Yaklaşık 1 hafta önce bilgisayarımda inanılmaz droplanma oldu ve sitede konu açtım ve sıcaklık değerlerimin fazla olduğunu macunları yenilememi söylediler. Bende CPU ve GPU'yu Arctic MX6 ile macunladım ve kasayı tozlardan arındırdım temizledim. Fakat bu işlemleri yapmama rağmen drop sorunu geçmedi ve hala droplanıyor. Sistemin sıcaklık değerlerini ve öbür bilgilerini YouTube'a video olarak attım, maalesef buradan video paylaşılamadığı için: OÄuzhan 3 adet video yükledim. Bu durumda nasıl bir yol izlemem lazım? Sorunun asıl kaynağını nasıl tespit edebilirim? Beni aydınlatın.
Şunu da ekleyim bilgisayarda oyun oynamadığım zamanlarda video falan izlediğimde az droplanma oluyor. Fakat oyuna girdiğimde feci drop giriyor. Bir oynadığım oyun HOI4 var zaten girdiğimde sürekli takılmalar droplanmalar oluyor özellikle oyundayken daha yoğun oluyor.
Şunu da ekleyim bilgisayarda oyun oynamadığım zamanlarda video falan izlediğimde az droplanma oluyor. Fakat oyuna girdiğimde feci drop giriyor. Bir oynadığım oyun HOI4 var zaten girdiğimde sürekli takılmalar droplanmalar oluyor özellikle oyundayken daha yoğun oluyor.
Dosya Ekleri
Son düzenleyen: Moderatör: