Macuna dokunduktan sonra işlemci boşta 90C

Macunlar tek kullanımlıktır dostum, yeni macun sürmen lazım. Aç kapa olmuyor yani anlayacağın açınca yenilenmesi gerek.

Macunlar tek kullanımlıktır dostum, yeni macun sürmen lazım. Aç kapa olmuyor yani anlayacağın açınca yenilenmesi gerek.

Haydaa. Macun alacağım öyle ise. Peki fan acaba sağlam mı nasıl anlarım? 4 tırnağı da oturttum kolay kolay olmasa da yine de 100 dereceye çıkıyor Prime 95 testinde 5-10 dakika da.

Haydaa. Macun alacağım öyle ise. Peki fan acaba sağlam mı nasıl anlarım? 4 tırnağı da oturttum kolay kolay olmasa da yine de 100 dereceye çıkıyor Prime 95 testinde 5-10 dakika da.
Macun zaten tüp tüp oluyor tek seferde alırsan 5 10 sürümlük oluyor yani her aç kapada masraf olmaz. Fanı elinle şöyle hafif şekilde güç uygulamadan sağa sola salla eğer zaten oynarsa tam oturmamış olur. Bir de macun sürerken ince tabaka halinde sürmen lazım.

Hocam fanı düz şekilde oturtabildim en sonunda ama sıcaklıklar yine fırlıyor ya. Termal macun hiç oldu galiba. Sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…