B Boran231 Decapat Katılım 1 Ekim 2023 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2025 #1 Klavyenin ışıklar kapalı olsa da Caps Lock basınca kırmızı oluyor ve bir daha basana kadar öyle kalıyor, nasıl çözebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 26 Şubat 2025
Klavyenin ışıklar kapalı olsa da Caps Lock basınca kırmızı oluyor ve bir daha basana kadar öyle kalıyor, nasıl çözebilirim?
Helezon Centipat Katılım 23 Mart 2024 Mesajlar 188 26 Şubat 2025 #2 Sorunu tam anlamadım ama sıfırlayın klavyeyi varsa güncelleştirmesini yapın. Artı 0 Eksi
KS KS B Boran231 Decapat Katılım 1 Ekim 2023 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2025 #3 Yaptım fakat acaba Caps Lock'un açık olduğunu belirtmek için kırmızı yanıyor olabilir mi? Win kilidi açıldığında da kırmızı ışık yandığını fark ettim. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Şubat 2025 Artı 0 Eksi
Yaptım fakat acaba Caps Lock'un açık olduğunu belirtmek için kırmızı yanıyor olabilir mi? Win kilidi açıldığında da kırmızı ışık yandığını fark ettim.
egemebb Hectopat Ekipman Ustası Katılım 19 Ağustos 2024 Mesajlar 5.231 Makaleler 3 Çözümler 16 Yer Antalya Kumsal Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Şubat 2025 #4 Boran231 dedi: Yaptım fakat acaba Caps Lock'un açık olduğunu belirtmek için kırmızı yanıyor olabilir mi? Win kilidi açıldığında da kırmızı ışık yandığını fark ettim. Genişletmek için tıkla... Fotoğraf atabilme şansın var mı? Artı 0 Eksi
Boran231 dedi: Yaptım fakat acaba Caps Lock'un açık olduğunu belirtmek için kırmızı yanıyor olabilir mi? Win kilidi açıldığında da kırmızı ışık yandığını fark ettim. Genişletmek için tıkla... Fotoğraf atabilme şansın var mı?
KS KS B Boran231 Decapat Katılım 1 Ekim 2023 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2025 #5 egemebb dedi: Fotoğraf atabilme şansın var mı? Genişletmek için tıkla... Bunun gibi renklerde belli oluyor Bidaha basınca (caps kapatınca) diğer tuşların rengine dönüyor bir sıkıntımı var yoksa böylemi oluyor anlamadım Bir daha basınca (caps kapatınca) diğer tuşların rengine dönüyor bir sıkıntımı var yoksa böyle mi oluyor anlamadım. Dosya Ekleri IMG_20250227_000837.jpg 187,8 KB · Görüntüleme: 26 Artı 0 Eksi
egemebb dedi: Fotoğraf atabilme şansın var mı? Genişletmek için tıkla... Bunun gibi renklerde belli oluyor Bidaha basınca (caps kapatınca) diğer tuşların rengine dönüyor bir sıkıntımı var yoksa böylemi oluyor anlamadım Bir daha basınca (caps kapatınca) diğer tuşların rengine dönüyor bir sıkıntımı var yoksa böyle mi oluyor anlamadım.
egemebb Hectopat Ekipman Ustası Katılım 19 Ağustos 2024 Mesajlar 5.231 Makaleler 3 Çözümler 16 Yer Antalya Kumsal Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Şubat 2025 #6 Boran231 dedi: Bunun gibi renklerde belli oluyor. Bir daha basınca (caps kapatınca) diğer tuşların rengine dönüyor bir sıkıntımı var yoksa böyle mi oluyor anlamadım. Bir daha basınca (caps kapatınca) diğer tuşların rengine dönüyor bir sıkıntımı var yoksa böyle mi oluyor anlamadım. Genişletmek için tıkla... Hocam eğer caps kapalıyken diğer tuşların rengine dönüyorsa ve açınca kırmızıya dönüyor ise evet öyle. Bu bazı klavyelerde var. Artı 0 Eksi
Boran231 dedi: Bunun gibi renklerde belli oluyor. Bir daha basınca (caps kapatınca) diğer tuşların rengine dönüyor bir sıkıntımı var yoksa böyle mi oluyor anlamadım. Bir daha basınca (caps kapatınca) diğer tuşların rengine dönüyor bir sıkıntımı var yoksa böyle mi oluyor anlamadım. Genişletmek için tıkla... Hocam eğer caps kapalıyken diğer tuşların rengine dönüyorsa ve açınca kırmızıya dönüyor ise evet öyle. Bu bazı klavyelerde var.
KS KS B Boran231 Decapat Katılım 1 Ekim 2023 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2025 #7 Evet sace capste böyle kapatınca klavyenin rengine dönüyor win kilidide aynı şekilde Artı 0 Eksi
egemebb Hectopat Ekipman Ustası Katılım 19 Ağustos 2024 Mesajlar 5.231 Makaleler 3 Çözümler 16 Yer Antalya Kumsal Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Şubat 2025 #8 Boran231 dedi: Evet sace capste böyle kapatınca klavyenin rengine dönüyor Win kilidide aynı şekilde. Genişletmek için tıkla... O zaman evet caps açıkken böyle bir şey yapıyor aslında bu iyi bir şey keşke bende de olsaydı maalesef klavyemde öyle bir özellik yok. Artı 0 Eksi
Boran231 dedi: Evet sace capste böyle kapatınca klavyenin rengine dönüyor Win kilidide aynı şekilde. Genişletmek için tıkla... O zaman evet caps açıkken böyle bir şey yapıyor aslında bu iyi bir şey keşke bende de olsaydı maalesef klavyemde öyle bir özellik yok.