Arkadaşlar oyunu Steam'dan aldım. 2 gündür oynuyorum fakat adamakıllı Türkçe yama bulamadım. Linkini verdiğim yamayı kurdum fakat oyunun her yeri İngilizce kalmış, tam Türkçe değil. Oyundan pek bir şey anlamadım. Türkçe yama öneriniz var mı acaba?
Bir yamaya da para vermem hocam şahsen. Steam hesabımda bir dünya oyun var neredeyse %100 Türkçe yama kurmadığım oyunum yok hepsi de ücretsiz yapılan yamalar. Tg yama güzel aslında ama onlarında mad Max için yapılmış yaması yok adamların uygulaması bile var birkaç tane oyunumu Türkçe yaptım hepsi de %100. Sixthsense'nin yaması 5 para etmez oyundan bir gram bir şey anlamadım çünkü.
Arkadaşlar konu güncel. %100 Türkçe yama bilen var mı acaba?
Anonymous Çeviri dışında düzgün yaması yok boşuna aramayın. Ben oradan oynadım mükemmel bir yamaydı. Ayrıca 30 liraya 60 oyunun yamasına ulaşıyorsun, ülkede ki en iyi fiyatlı ürün herhalde.
Anonymous Çeviri dışında düzgün yaması yok boşuna aramayın. Ben oradan oynadım mükemmel bir yamaydı. Ayrıca 30 liraya 60 oyunun yamasına ulaşıyorsun, ülkede ki en iyi fiyatlı ürün herhalde.