Çözüldü MAD68 HE'de é tuşu nerede?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Raqqh

Centipat
Daha fazla  
MAD68 HE bir klavye sahibiyim. GTA oynamaya karar verdim. Hile yazmak için konsolu açmak istiyorum fakat é tuşuna basmam gerekiyor. Klavyede bu tuş yok ne yapmam gerekiyor?

MAD68 HE bir klavye sahibiyim. GTA oynamaya karar verdim. Hile yazmak için konsolu açmak istiyorum fakat é tuşuna basmam gerekiyor. Klavyede bu tuş yok ne yapmam gerekiyor?
Hocam konu ile alakasız ama kullandığınız klavyeden memnun musunuz ? Bende o markanın nano 68 modelini almayı düşünüyordum ancak çok önerilmediğini gördüm burada.

Hocam konu ile alakasız ama kullandığınız klavyeden memnun musunuz? Bende o markanın nano 68 modelini almayı düşünüyordum ancak çok önerilmediğini gördüm burada.

Hocam bence güzel bir klavye sesi olsun görünüşü olsun yeterince hoş rahatlatıcı bir sesi ve canlı RGB ışıkları var Rapid trigger gibi modlarını saymama gerek yok diye düşünüyorum bende almadan önce burada önerilmediğini gördüm fakat bazı konularda kendiniz karar vermeniz gerekiyor.

FN+ESC denediniz mi?

Teşekkürler bu sayede yaptım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı