Maden suyu, su ihtiyacını karşılar mı?

Makaleler
54
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
PC: Intel Core i5-12400F | ASUS Dual RX 6600 | ASUS Prime H610M-K D4 | XPG Gammix D30 2x8 RAM | WD SN570 500GB | FSP Hydro K Pro 500W 80+ | Vento VG10F

GIGABYTE G24F-2 | Logitech G213 Prodigy | ATK A9 Dragonfly | QP Honeycomb Mousepad | Windows 11 24H2.
Meslek
Öğrenci
Maden suyu (Beypazarı), su ihtiyacını karşılar mı? Su yerine gecer mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Maden suyu da en az su kadar işlev görür. Günlük su ihtiyacınızı karşılamaya çalışmayın tabii ki de.

Bunu bende merak ediyorum. Yurt dışında normal su yerine maden suyu içerler ki hatta bir restoranda su istediğinizde normal su istediğinizi belirtmezseniz maden suyu gelir miş. Normal su yerine sadece maden suyu içsek nasıl olur acaba? Böbrekler açısından merak ediyorum.

Bunu bende merak ediyorum. Yurt dışında normal su yerine maden suyu içerler ki hatta bir restoranda su istediğinizde normal su istediğinizi belirtmezseniz maden suyu gelir miş. Normal su yerine sadece maden suyu içsek nasıl olur acaba? Böbrekler açısından merak ediyorum.
Hocam maden suyunun fazla icilmesi mideye zarar verir. Asitli bir içecek

Çok fazla içilmesi durumunda, örnek: günde 4-5 defa, Gastroparezi'ye sebep olur.
Fakat günde 1-2 içilirse sıkıntı olmaz. (Soda değil, maden suyundan bahsediyorum, soda zaten zararlı)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı