Madencilikte ekran kartları hangi amaçla kullanılıyor?

Semih Demir

Kilopat
Makaleler
7
Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
İyi olduğu oranda riskli.

UPS deniyor hocam.
Fakat ekran kartının hangi işlerde kullanıldığını pek anlayamadım. Bazısı kötü işler yapılıyor derken, kimiside siz kazancınıza bakın ve gezip dolaşın bir sorun olmaz diyor.

Fakat ekran kartının hangi işlerde kullanıldığını pek anlayamadım. Bazısı kötü işler yapılıyor derken, kimiside siz kazancınıza bakın ve gezip dolaşın bir sorun olmaz diyor.

Köprü altından su yürütmemi derler ona bilemedim. Bir şeyler dönüyor ama biz anlamıyoruz.

Konudaki tüm mesajları okudum, gerçekten yararlı bir post katılan herkesin ağzına sağlık gerçekten

Fakat en temel şeyi merak ediyorum, neyi kazıyorsunuz?

Yanii sizin kartınız %100 yükte çalışıyor fakat neden? Çalışıpta ne yapıyor ?

Onu kimse anlayabilmiş değil.

Arkadaşlar şimdi şöyle düşünelim Bitcoin internette takipsiz olduğu için kullanılan para birimidir. İnsanlar bu parayı genellikle silah uyuşturucu almak, kara para aklamak gibi işlemlerde kullanıyorlar. Dünya her geçer gün daha kötü bir yer haline geldiği için daha çok takip edilemez sanal birimlere ihtiyaç duyuyor. Bu sanal birimleride üretmek para üretmek gibi kolay değil, çok karmaşık bir yapısı var. İşte biz bu sanal paralar için çalıştırıyoruz sistemlerimizi.

Bu iş yasa dışı değil sonuçta paranın ne yapılcağına biz karar vermiyoruz.

Kart sürekli %100 güçte çalışarak çeşitli hesaplamalar yapıyor. Kabaca yaptığı işlem gücüne bağlı olarak bizde para alıyoruz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…