Madina Ghawsi'den Türk halkına skandal sözler!

BlackShadow

Kilopat
Katılım
16 Aralık 2013
Mesajlar
3.802
Çözümler
28
Afganistan uyruklu Madina Ghawsi isimli sosyal medya kullanıcısı, paylaştığı videolarda Türkiye'ye ve Türk halkına yönelik skandal ifadeler kullandı. Afgan Ghawsi'nin Türk halkına hakaretler yağdırdığı videoları, sosyal medyada büyük tepki çekti. Sosyal medya kullanıcıları, Türkiye aleyhine çok ağır ifadeler kullanan Madina Ghawsi'nin tutuklanması için çağrıda bulundu. Öte yandan, Afgan Ghawsi'nin Aksaray Üniversitesi'nde İşletme öğrenimi gördüğü ortaya çıktı.

Afgan Madina Ghawsi'nin 2019-2020 Akademik yılı Temmuz ayı yerleştirmelerinde Aksaray Üniversitesi'nde öğrenim görmeye hak kazanan yabancı öğrenciler arasında olduğu ortaya çıktı.

İddialara göre Madina Ghawsi şu anda Almanya'da yaşıyor.


Haberin detayı;


Nerede o orta doğulu mülteci sever hümanist sevgi pıtırcıkları?
 
Son düzenleme:
Afganistan uyruklu madina ghawsi isimli sosyal medya kullanıcısı, paylaştığı videolarda Türkiye'ye ve Türk halkına yönelik skandal ifadeler kullandı. Afgan Ghawsi'nin Türk halkına hakaretler yağdırdığı videoları, sosyal medyada büyük tepki çekti. Sosyal medya kullanıcıları, Türkiye aleyhine çok ağır ifadeler kullanan madina Ghawsi'nin tutuklanması için çağrıda bulundu. Öte yandan, Afgan Ghawsi'nin Aksaray üniversitesi'nde işletme öğrenimi gördüğü ortaya çıktı.

Afgan madina Ghawsi'nin 2019-2020 akademik yılı Temmuz ayı yerleştirmelerinde Aksaray üniversitesi'nde öğrenim görmeye hak kazanan yabancı öğrenciler arasında olduğu ortaya çıktı.

İddialara göre madina ghawsi şu anda Almanya'da yaşıyor.

Haberin detayı;


Nerede o mülteci sever hümanist sevgi pıtırcıkları?

Mülteci var mülteci var, birisi Türkiye onları kabul ettiği için çöpleri toplar, diğeri eline geçen ilk kamerayla mülteci olarak gittiği ülkeye sayar. Bunları pek takmamak lazım.
 
Mülteci var mülteci var, birisi Türkiye onları kabul ettiği için çöpleri toplar, diğeri eline geçen ilk kamerayla mülteci olarak gittiği ülkeye sayar. Bunları pek takmamak lazım.

Bunları direkt Afganistan'a deport edeceksin, böylelerinin ne Türkiye'de ne Almanya'da yaşamaya hakları yok. Bunların yeri Afganistan denen foseptik çukuru.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı