Madina Ghawsi'den Türk halkına skandal sözler!

Ünlü olma çabaları. Boş boş konuşuyor videolarda. Belki birine duygu sömürüsü yaparım da... Gel de şimdi bu kadına Türklerin savaşlarda ülkeden kaçtığını değil savaşıp kendileri aldığını anlat.
 
Yeni bir video daha çekmiş. Şerefsiz bir de bize korkak demiş. Ülkenden niye kaçtın o zaman, vatan haini aşağılık? Yallah Taliban'a pis Afgan!

Her gün küfür ediyor aşağılık. Bu kişinin acilen tutuklanması gerekiyor.

TCK Madde 301 - (1) Türk Milletini, Türkiye Cumhuriyeti Devletini, Türkiye Büyük Millet Meclisini, Türkiye Cumhuriyeti Hükümetini ve Devletin yargı organlarını alenen aşağılayan kişi, altı aydan iki yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Son düzenleme:
Birisi su dingile Türkiye'nin tarihini ve savaslarini anlarsin. Dibi görsek de yine yukari cikmasini basarmisiz. Ulan hic demiyor ki Türkiye batarsa biz nereye kacacagiz. Yunanistan'a niye gitmediniz, daha dogrusu gidemediniz? Daha karaya ayak basmadan botlarinizi sisleyip suyun dibine yollasinlar sizi.

Ben artik bunlara da kizamiyorum. Türkiye'yi bu batakliga bulastiranlar utansin.
 
bunları kimse ülkesine almamalı.

Insan gibi duranla pek bir sorunum yok. Bunlar gibilerini direkt ülkelerine postalamak lazim. Avrupa ülkeleri bunu sürekli yapiyor. Rahat durmayanin kicina tekmeyi vurup gönderiyorlar.

Bir kisi yüzünden herkesi ayni kefeye koymak istemiyorum ama, maalesef Suriye ve Afganistan gibi ülkelerden gelen kisilerin cogu sorunlu insanlar.
 
Ben açık konuşmak gerekirse Afganistan, Suriye vs gibi yerlerden gelen kişilere pek sıcak bakmıyorum. İllaki temizi doğrusu vardır ancak kalifiyeli ve yetenekli olanlarını Avrupa aldı. Bize de suçlusu ve işe yaramazı kaldı. Bu şahıs da zaten iddiaya göre Almanya'da yaşıyormuş.

Kendi vatanını terk edip gelen kişilere hiçbir zaman sıcak gözle bakmadım, bakmayacağım da. Arkadaş bizim dedelerimiz zamanında ülkeyi bırakıp gitmiş mi? Hayır, sonuna kadar ülkemizi savunmuşlar. Şimdi sığınmacılara laf ettiğim için Özkan muhtemelen linçleyecek de beni açıkçası umurumda da değil. Ne düşündüğünü de gram umursamıyorum.

Özkan gelip insan hakları cart curt falan diyecek. Elin Afganistanlısı ya da Suriyelisi bilmem ne gelip benim yaşadığım topraklarda suç işliyor. Benim insanıma zarar veriyor, geç artık şu insan haklarını Özkan. İnsan hakları insan olana uygulanır.

Şunu da ekleyeyim, Suriye'de Suriyeliler geri dönmesin protestosu yaptı Suriye'de yaşayan Suriyeliler :D Kendi ırkı bile istemiyor bunları, gerisini siz düşünün. Olay iddia olarak kaldı da ben açıkçası gerçek olduğunu düşünüyorum.

 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı