Madlions Mad 68 He klavye alınır mı?

Sesleri farklıdır, onun dışında sadece marka farkı.

İfadeler: kxy
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sesleri bunlar.

Aşırı bir fark yok ama mad sesli geldi bana.

Size göre nasıldır sesi? İlk defa manyetik switch bir klavye alacağım.

Yazılımı madlions gibi iyi midir?

Büyük ihtimalle yazılımı bayağı kapsamlıdır, ama tahmin ediyorum ben denemedim hiç.

İfadeler: kxy
Alın hocam, iyidir gayet.

Mad68 he tasarımı daha çok hoşuma gitti fakat kablosuz olan daha iyi bir seçimmi bilmiyorum hala düşünüyorum tasarımmı yoksa özellik mi gibi D

Mad68 he tasarımı daha çok hoşuma gitti fakat kablosuz olan daha iyi bir seçimmi bilmiyorum hala düşünüyorum tasarımmı yoksa özellik mi gibi D

Kablosuz olmasi cok buyuk bir etken degil bence. Sarji bitince mecbur takacaksiniz zaten mesela ya da rekabetci oyunlarda. Mouse de oldugu gibi dolanmadigi icin mad68he alin bence.

Nedense mad68 beni daha çok çekiyor yav

Arkadaşın dediği gibi bence de büyük bir etken değil, ama yoktan olsun mu deseler kim olmasın der sonuçta. Bence senin daha çok isteme sebebin herkes övdü popüler oldu sende normal olarak merak ediyorsun. Bende IEM alırken bunu yaşadım mesela, popülerdi daha çok çekiyordu beni, başka araştırmadan direkt aldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…