Madlions Mad 68 He klavye alınır mı?

xrr65

Decipat
Daha fazla  
Selamlar, kısa süredir klavye arayışındayım ikinci el Aula F75 alacaktım bu fiyatlara vazgeçtim. Hem rekabetçi hem de hikayeli oyunlar oynuyorum. Sanırım sadece kablolu kullanılabiliyor. Switchleri normal switchlere göre daha dayanıklıymış diye duydum. Sizce benim gibi bir oyuncu bu klavyeyi almalı mıdır? Daha güzeli varsa ya da bu markanın daha iyi bir modeli yakında stoklara gelecekse bekleyebilirim, şimdiden teşekkürler.

Link:

@Yuiis @goldenRays'

Uzun süre kullanmayı planlıyorum bozulacak bir ürünse ya da bir kroniği varsa benimle paylaşırsanız sevinirim.

Selamlar, kısa süredir klavye arayışındayım ikinci el Aula F75 alacaktım bu fiyatlara vazgeçtim. Hem rekabetçi hem de hikayeli oyunlar oynuyorum. Sanırım sadece kablolu kullanılabiliyor. Switchleri normal switchlere göre daha dayanıklıymış diye duydum. Sizce benim gibi bir oyuncu bu klavyeyi almalı mıdır? Daha güzeli varsa ya da bu markanın daha iyi bir modeli yakında stoklara gelecekse bekleyebilirim, şimdiden teşekkürler.

Link:

@Yuiis @goldenRays'

Uzun süre kullanmayı planlıyorum bozulacak bir ürünse ya da bir kroniği varsa benimle paylaşırsanız sevinirim.
Alinir bu butcedeki en iyilerden.

Link:

@Yuiis @goldenRays'

Ön sipariş fiyatı bu. Satışa çıktığı zaman en az 4000 olur. Kaçırmayın alın.

Gerçekten 2K bandında bulabileceğiniz sanırım tek manyetik klavye. F/P oranı şimdiye kadar en yüksek ekipman olabilir. Bunun hakkında bir sürü inceleme de çektiler zaten. Kablosu düz lastik ama, kopma ezilme yaşayan 1-2 kişi gördüm onun dışında sorunsuz sanırım.
Ön sipariş fiyatı bu. Satışa çıktığı zaman en az 4000 olur. Kaçırmayın alın.
Hayır satışa çıktığında o kadar olmaz, lakin stok bulması çok zor olabilir.

Arkadaşlar peki sadece kablolu mudur ? Bluetooth ya da dongle modeli yok mu ?
Sadece kablolu, kablosuz 8khz veren bu fiyata klavye bulamazsın.

Gerçekten 2K bandında bulabileceğiniz sanırım tek manyetik klavye. F/P oranı şimdiye kadar en yüksek ekipman olabilir. Bunun hakkında bir sürü inceleme de çektiler zaten. Kablosu düz lastik ama, kopma ezilme yaşayan 1-2 kişi gördüm onun dışında sorunsuz sanırım.

Hayır satışa çıktığında o kadar olmaz, lakin stok bulması çok zor olabilir.

Sadece kablolu, kablosuz 8KHz veren bu fiyata klavye bulamazsın.

Hocam bilmediğimden soruyorum manyetik switchler değişebiliyor mu?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı