Madlions Mad 68HE Limited iade edilmeli mi?

uniquement_Nox

Centipat
Daha fazla  
Semi-Pro olarak Valorant oynuyorum, "Hall effect" "Rapid trigger" özelliklerine sahip, daha iyi movement atmamı sağlayacak klavyelere bakıyordum ve yeni çıkmasına rağmen çok popüler olmasından dolayı Wraith'den Madlions MAD68HE Limited Edition sipariş verdim. Fakat daha sonra "Akko Monsgeek FUN60 Pro Shine-through" diye bir modele rastladım. Hiç araştırmadım, madlions siparişini iptal edip bunu almak mantıklı mıdır? Madlions üzer mi? Veya 2.500 TL'nin altında bu tarz profesyonel kullanım için hangi klavyeyi önerirsiniz? Cevaplarsanız sevinirim, iyi günler dilerim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Semi-Pro olarak Valorant oynuyorum, "Hall effect" "Rapid trigger" özelliklerine sahip, daha iyi movement atmamı sağlayacak klavyelere bakıyordum ve yeni çıkmasına rağmen çok popüler olmasından dolayı Wraith'den Madlions MAD68HE Limited Edition sipariş verdim. Fakat daha sonra "Akko Monsgeek FUN60 Pro Shine-through" diye bir modele rastladım. Hiç araştırmadım, madlions siparişini iptal edip bunu almak mantıklı mıdır? Madlions üzer mi? Veya 2.500 TL'nin altında bu tarz profesyonel kullanım için hangi klavyeyi önerirsiniz? Cevaplarsanız sevinirim, iyi günler dilerim.

MAD68HE piyasadaki en iyi manyetik klavyelerden biri. Çoğu esporcy veya yayıncı bu klavyeyi tercih ediyor. Neden değiştirmek istediniz?

MAD68HE piyasadaki en iyi manyetik klavyelerden biri. Çoğu esporcy veya yayıncı bu klavyeyi tercih ediyor. Neden değiştirmek istediniz?
Ben gateron switchler ile geliyor sanıyordum. Wraith'de olan hali amber proymuş. Daha iptal etmedim siparişi ama gateron switchlerin kaliteli olduğunu duyduktan sonra amber pro beklentilerimi karşılamaz mı acaba diye içime kurt düştü.

Semi-Pro olarak Valorant oynuyorum, "hall effect" "Rapid trigger" özelliklerine sahip, daha iyi movement atmamı sağlayacak klavyelere bakıyordum ve yeni çıkmasına rağmen çok popüler olmasından dolayı Wraith'den madlions mad68he limited Edition sipariş verdim. Fakat daha sonra "Akko Monsgeek FUN60 Pro shine-through" diye bir modele rastladım. Hiç araştırmadım, madlions siparişini iptal edip bunu almak mantıklı mıdır? Madlions üzer mi? Veya 2.500 TL'nin altında bu tarz profesyonel kullanım için hangi klavyeyi önerirsiniz? Cevaplarsanız sevinirim, iyi günler dilerim.

Akko FUN60 tabii ki de daha iyi. İptal edebiliyorsanız onu alın.

iptal ettinizmi? iptal edilebiliyorsa bende iptal edip fun60 alacagim
İptal etmedim, etmeyi de düşünmüyorum açıkçası. Limited halini özellikle keycap'ler ve 0.01mm RT için söyledim. Wraith'de yazan bilgiye göre 21 şubatta elime ulaşacakmış, ürün sorunlu gelmediği sürece iptal edip FUN60 almanın mantıklı olduğunu düşünmüyorum şahsen.

bende aslinda limited halinin ozelliklerini begendim fakat internette basmama veya cift basma gibi sorunlar yasayanlar olmus o yuzden supheye dustum

Yeni konular

Geri
Yukarı