Mafia 1 2 benzeri oyun önerisi

68055

Hectopat
Katılım
12 Nisan 2020
Mesajlar
3.463
Makaleler
1
Çözümler
7
RAM
4 gb
SSD veya HDD modeli
samsung 860 evo
Ekran kartı
Radeon hd 4350
İşlemci
E6300
Tatil başında rastgele Steam'de dolaşırken kütüphanemde Mafia 1 olduğunu görüp indirdim. Biraz oynadım hoşuma gitti. Oyunun yarısında 2. oyunu da indirip oynadım. Mafia 1'e dokunamıyorum şu anda çünkü Mafia 2'yi 2 günde oturup bitirdim. Benzer oyun önerileriniz var mı acaba? Bir de acaba Mafia 2 DLC'leri oynanır mı? Ve ana hikaye nasıl öyle bitebiliyor. O hikayenin devamı var mı?
 
Mafia benzeri bir oyun yok denecek kadar az şu an piyasada, eğer öyle bir şey isterseniz çoook geçmişe dönmeniz lazım. Ben tam istediğinize uyar mı bilmiyorum ama tema olarak yine suç teması barındıran L.A Noire önerebilirim size.
 
Mafia benzeri bir oyun yok denecek kadar az şu an piyasada, eğer öyle bir şey isterseniz çok geçmişe dönmeniz lazım. Ben tam istediğinize uyar mı bilmiyorum ama tema olarak yine suç teması barındıran L.A. Noire önerebilirim size.

Teşekkür ederim kendisi zaten radarımda idi. Büyük ihtimalle onu oynayacağım. Peki the godfather hakkında ne düşünüyorsunuz bir bilginiz var mı acaba?
 
Teşekkür ederim kendisi zaten radarımda idi. Büyük ihtimalle onu oynayacağım. Peki the godfather hakkında ne düşünüyorsunuz bir bilginiz var mı acaba?
Eski gelmezse oynayabilirsiniz, filmi gibi kendi türünde aşırı kaliteli bir ürün değil ama Mafia teması seven adamı sonuna kadar keyifle götüreceğini düşünüyorum.
 
Hocam GTA 4'ü oynaya bilirsiniz. Diğer GTA oyunlarına kıyasla Mafia serisine benziyor senaryosu falan. Onun haricinde teması Mafya olmasa da L.A Noire öneririm. Yine 40'lar da geçen Mafia'nın atmosferine biraz benzeyen bir oyun. Ha Sleeping Dogs'da güzel bir oyundur, onuda deneye bilirsiniz.
 
Hocam GTA 4'ü oynayabilirsiniz. Diğer GTA oyunlarına kıyasla Mafia serisine benziyor senaryosu falan. Onun haricinde teması mafya olmasa da L.A. Noire öneririm. Yine 40'lar da geçen Mafia'nın atmosferine biraz benzeyen bir oyun. Ha sleeping Dogs'da güzel bir oyundur, onu da deneyebilirsiniz.

Onu sistemim kaldırmıyor.

Yakuza serisi var. Japon suç, mafya.

Denedim ama oyun tarzı biraz fazla batı pazarına yönelik.

Sleeping dogs. Türkçe yamasıda mevcut.

Sistemim kaldırmıyor ne yazık ki?
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı