Mafia 1 ve 2 classic oynanır mı?

Sistemim Mafia Definitive Edition yetmiyor o yüzden bu iki oyun classic versiyonunu oynamaya karar verdim, sizce tatmin eder mi?
Mafia 2 gayet oynanır bir halde grafikler , mekanikler hiç baymayacaktır oynamaya değer.

Mafia 1 Classic oynamaya çalışmayın sinir hastası olursunuz. Çok eski bir oyun kontrolleri çok zor, günümüzde sıkıcı ve zor geliyor.

Mafia 2 kesinlikle oynanır, günümüzde hala çok iyi bir oyun zaten Definitive Edition sürümüyle Classic sürümü 1-2 ışıklandırma ve çözünürlük farkı dışında birebir aynı.

Mafia 2 evet de 1 hiçbir şekilde tatmin etmez. Mümkünse Definitive Edition oynayın.
Yukarıda belirttim.

Mafia 1 Classic oynamaya çalışmayın sinir hastası olursunuz. Çok eski bir oyun kontrolleri çok zor, günümüzde sıkıcı ve zor geliyor.

Mafia 2 kesinlikle oynanır, günümüzde hala çok iyi bir oyun zaten Definitive Edition sürümüyle Classic sürümü 1-2 ışıklandırma ve çözünürlük farkı dışında birebir aynı.
Önceden denemiştim aşırı kasıyordu.

Önceden denemiştim aşırı kasıyordu.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı