Mafia 2 Summer Mod nasıl yapılır?

zeus keydrop

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, bende Mafia 2 Definitive Edition var ama oyun kış modunda kasıyor ve ben summer mod yapmak istiyorum. Nasıl yapabilirim?

6. bölümden sonra oyun tamamen yaza dönüyor, bir daha kış görmüyorsunuz. Ama bunu daha erken yapmanın bir yolu yok.

Summer mod yapmaktan ziyade, Normal Mafia 2 oynayın. Mafia 2'yi benim gözümde Mafia 2 yapan en önemli etmenlerden biri oyunun Kış atmosferidir.

Nedenki

Summer mod yapmaktan ziyade, Normal Mafia 2 oynayın. Mafia 2'yi benim gözümde Mafia 2 yapan en önemli etmenlerden biri oyunun Kış atmosferidir.

Ben bir tane çaıtşma sahnesinde binaya giriyorum oyun 40 FPS oluyor çok sinirim bozuluyor normal Mafia 2 oynasam FPS düzelir mi?

Kar atmosferi keşke oyun boyu olsaydı o şehirde radyo açıp dolaşmanın keyfini hiçbir şey veremez. Ayrıca normal Mafia 2 de FPS büyük ölcüde düzelir.

Ben definivite silip clasicc yükledim ama sorun var mesela polis arabasına çarpınca ağır çekime giriyor ve öyle kalıyor baştan başlatmak için rety mission diyorum bu sefer de oyun donuyor param çöp oldu resmen

Ben definivite silip clasicc yükledim ama sorun var mesela polis arabasına çarpınca ağır çekime giriyor ve öyle kalıyor baştan başlatmak için rety mission diyorum bu sefer de oyun donuyor param çöp oldu resmen
Hocam oyunda polisler tarafından aranmaya başlayınca ve ölünce ağır çekime giriyor. Oyunu silip tekrar kurmayı deneyebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı