Mafia 2 tekrar 29.85 TL olur mu?

SERVETR

Hectopat
Yer
Kütahya
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
ASUS ROG STRİX RX6650XT
XPG 16GB RAM
AMD R5 5500
ASUS A520M-K
KİOXRA NVME M.2
XPG LANDER 500 650W +80 PLUS
Meslek
Öğrenci
Steam DB'den araştırdığımda resimdeki tarihte oyun 29.85 TL olmuş sizce yaz indirimlerinde tekrar olur mu merak ediyorum olursa almak istiyorum.sadece Mafia 2 classic oynamak için.

Dosya Ekleri

• mafia 2.PNG
    mafia 2.PNG
    15,4 KB · Görüntüleme: 57
Hocam Mafia 2 classic icin tum def serisini ya da sadece Mafia 2 defi almaniz lazim diye biliyorum pek sanmiyorum 30 TL olacagini sadece Mafia 2 def 60 TL oluyor minimum.

Hocam Mafia 2 classic icin tum def serisini ya da sadece Mafia 2 defi almaniz lazim diye biliyorum pek sanmiyorum 30 TL olacagini sadece Mafia 2 def 60 TL oluyor minimum.

Hocam o tarihte definive edication olmuştu zaten 29 TL onu alınca classic te veriyordu sadece sordum girer mi diye :D

Steam DB'den araştırdığımda resimdeki tarihte oyun 29.85 TL olmuş sizce yaz indirimlerinde tekrar olur mu merak ediyorum olursa almak istiyorum.sadece Mafia 2 classic oynamak için

Steam DB'den araştırdığımda resimdeki tarihte oyun 29.85 TL olmuş sizce yaz indirimlerinde tekrar olur mu merak ediyorum olursa almak istiyorum.sadece Mafia 2 classic oynamak için.
Normal mafia 2 den bahsediyorsan epicte 16 tl

Tek oyunculu bir oyun olduğu için nereden aldığının bir önemi yok ki almama sebebini anlayamadım tam.

Hocam paralarım Steam cüzdanımda maalesef Epic'den alamam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı