Mafia 3 definetive Edition kaplamalar bozuk ve kasıyor

şefaattin

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben önceden Mafia 3 definetive Edition yüklemiştim ama oyunu açtığımda kaplamalar bozuktu ve oyun çok donuyordu. Grafikleri yükseltim denedim ve düşürdüm denedim yine aynı. Şimdi tekrar yüklmeyi düşünüyorum Mafia 3 lemesini bitirmeyi istediğim için. Yüklediğim zaman yine qynı sorunla karşılaşırsam ne yapmalıyım?

Sistem;
İşlemci: i7 12650H.
RAM: 16 GB.
Ekran kartı: RTX 3050 (4 GB)
Laptop kullanıyorum.

Arkadaşlar ben önceden Mafia 3 definetive Edition yüklemiştim ama oyunu açtığımda kaplamalar bozuktu ve oyun çok donuyordu. Grafikleri yükseltim denedim ve düşürdüm denedim yine aynı. Şimdi tekrar yüklmeyi düşünüyorum Mafia 3 lemesini bitirmeyi istediğim için. Yüklediğim zaman yine qynı sorunla karşılaşırsam ne yapmalıyım?

Sistem;
İşlemci: i7 12650H.
RAM: 16 GB.
Ekran kartı: RTX 3050 (4 GB)
Laptop kullanıyorum.
Hocam oyunda genel anlamda çıktığından beri bir optimizasyon sorunu var sürekli aynı görevi ve aynı baskın yaptığın yeri 50 defa görmek istiyorsanız deneme yanılma yaparak kendiniz ayarları düşürmeyi deneyin(bunu zaten yapmışsınız ancak sizden kaynaklı değil oyundan kaynaklı bir sorun var). Bende 100'den fazla YouTube videosu 100'den fazla forum gezdim Reddit konularına baktım ancak optimiazsyonu düzeltemedim ve bıraktım oynamayı şu anda yeni oyunu bekliyorum size tavsiyem ya Mafia 3'ü es geçmeniz yada kaplamalar ve donmayı görmezden gelip oynamanız.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı