Çözüldü Mafia 3 definetive Edition sözleşme kabul edemiyorum

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

MithatY28

Kilopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Hukuk Öğrencisi
Merhaba, Mafia 3 definetive Edition'u bugün satın aldım. Lakin oyuna girip dil seçmemin ardından sözleşmeleri okuma ekranı geliyor. 2 sözleşmeye de gir çık yapıyorum, en aşağı iniyorum, hatta ve hatta baştan sona bile okudum lakin geçemiyorum. Resim ektedir.

Dosya Ekleri

• resim_2021-08-03_223333.png
    resim_2021-08-03_223333.png
    226,1 KB · Görüntüleme: 331
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
İade et gitsin iğrenç bir oyun zaten bazı Mafia fanları Mafia 3'e sövüyorlar bence iade et zamanını boşa harcama bu boş oyuna.

Zaten daha öncesinde tüm seriyi oynadım sadece Mafia 3 elimde kalmıştı yarım yamalak baştan başlayıp bir şans vermek istedim.
Sorunu çözdüm. Türkçe yama yüzünden bug oluşmuş. Normalde siyah olan yerlerde seçenekler varmış "kabul ediyorum" diye. Konu kilit.
Merhaba, Mafia 3 definetive Edition'u bugün satın aldım. Lakin oyuna girip dil seçmemin ardından sözleşmeleri okuma ekranı geliyor. 2 sözleşmeye de gir çık yapıyorum, en aşağı iniyorum, hatta ve hatta baştan sona bile okudum lakin geçemiyorum. Resim ektedir.

İade et gitsin iğrenç bir oyun zaten bazı Mafia fanları Mafia 3'e sövüyorlar bence iade et zamanını boşa harcama bu boş oyuna.

Zaten daha öncesinde tüm seriyi oynadım sadece Mafia 3 elimde kalmıştı yarım yamalak baştan başlayıp bir şans vermek istedim.
Sorunu çözdüm. Türkçe yama yüzünden bug oluşmuş. Normalde siyah olan yerlerde seçenekler varmış "kabul ediyorum" diye. Konu kilit.

Son düzenleme:
Çözüm
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı