Mafia 3: Definive Edition 16.17 TL'ye alınır mı?

530748

Hectopat
Makaleler
4
Merhaba. Şu an Epic Games platformunda Mafia 3: Definive Edition 16.17 TL ile satılıyor. Çok bir para değil ama oyun hakkında o kadar kötü söylentiler var ki. Sizce alıp oynamaya değer mi? Daha önce Mafia 1 ve Mafia 2 oynayıp bitirmiştim. Gayet güzel oyunlardı her ikiside.

Merhaba. Şu an Epic Games platformunda Mafia 3: Definive Edition 16.17 TL ile satılıyor. Çok bir para değil ama oyun hakkında o kadar kötü söylentiler var ki. Sizce alıp oynamaya değer mi? Daha önce Mafia 1 ve Mafia 2 oynayıp bitirmiştim. Gayet güzel oyunlardı her ikisi de.

Oyunun mekanikleri vuruş hissi falan gayet güzeldir. Hikayesi ve hikayesinin anlatım tarzını falan da beğenmiştim. Tek sıkıntısı görevleri birbirinin aynısıydı ama 16 TL'ye kesinlikle değer. Mafia 2'de aynı fiyata düşmüş ikisini de alabilirsiniz.

Oyunun mekanikleri vuruş hissi falan gayet güzeldir. Hikayesi ve hikayesinin anlatım tarzını falan da beğenmiştim. Tek sıkıntısı görevleri birbirinin aynısıydı ama 16 TL'ye kesinlikle değer. Mafia 2'de aynı fiyata düşmüş ikisini de alabilirsiniz.
Mafia 2'yi defalarca bitirmişliğim vardır. Definive edition farkı nedir acaba? Ekstra bir şey katıyorsa oyuna definive edition alayım.

Oyunun ilk iki saati güzel ancak iki saatten sonra mekan bas ve adam öldürden ibaret sadece.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı