Mafia hangi oyunları almalıyım?

Agamanil

Hectopat
Daha fazla  
Bildiğiniz gibi yaz indirimleri geldi ve ben Mafia almayı düşünüyorum. Mafia 1 ve 2 garanti alacağım ama 3 alsam mi emin değilim sizce ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
3. oyunun özet olarak hikayesi güzel. Ama 3-4 saatlik hikayeyi 30 saate yaymaları ve bu süreçte sürekli tekrara düşme durumu oyunu bazı noktalarda çekilmez bir hale getiriyor. Aksiyon anlamında güzel olan 3. oyunu yine de öneririm.

Steam'den Mafia Triology paketini alsanız aslında olur. İçinde serinin üç oyunu da var ve Mafia 1 ve 2'den beklentiniz yüksek olsun ancak üçüncü oyunundan beklentiyi pek yüksek tutmayın. Beklentileri karşılamıyor. Daha çok Ubisoft oyunu tadında yapılmış bir oyun olduğunu söylememiz mümkün.

Steam'den Mafia triology paketini alsanız aslında olur. İçinde serinin üç oyunu da var ve Mafia 1 ve 2'den beklentiniz yüksek olsun ancak üçüncü oyunundan beklentiyi pek yüksek tutmayın. Beklentileri karşılamıyor. Daha çok Ubisoft oyunu tadında yapılmış bir oyun olduğunu söylememiz mümkün.

O zaman 1 ve 2 alacağım ya memleketteyim paramda az kalmıştı zaten 3 efsane bir oyun olsa alırdım ama gerek yok 🤠

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı