Mafia II benzeri oyun önerisi

Kansahibi

Yoctopat
Katılım
21 Ocak 2022
Mesajlar
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Yakın zamanda hem Mafia: The City of Lost Heaven (2002) hem de Mafia II oynadım ve bitirdim. Oyunlarda hikayeye önem veren biri olarak bu iki oyundan da mutlu ayrıldım. Le Le Ley 3'ten aldığım tadı aldım. Takım elbiseli + siyah şapkalı Vito'yu shift ile kontrol etmek muazzam bir ambiyans yaratıyordu. Var mı Mafia II benzeri hikayesi iyi olan bir oyun önerisi?
 
Yakın zamanda hem Mafia: The City of Lost heaven (2002) hem de Mafia II oynadım ve bitirdim. Oyunlarda hikayeye önem veren biri olarak bu iki oyundan da mutlu ayrıldım. Le le ley 3'ten aldığım tadı aldım. Takım elbiseli + siyah şapkalı Vito'yu Shift ile kontrol etmek muazzam bir ambiyans yaratıyordu. Var mı Mafia II benzeri hikayesi iyi olan bir oyun önerisi?

Maalesef yok :) ama hikayeye önem veriyorsanız Spec Ops The Line'ye bakabilirsiniz ek olarak Max Payne serisi ve AC Ezio üçlemesini de öneririm.
 
Sleeping dog's belki.. Çin Mafyası içine sımzaya çalışan polisi canlandırıyoruz sonra mafya ailemiz oluyor polisliğin önüne geçiyor falan hikayesi çok güzeldir, GTA yı andırır grafikleri çok güzeldir tatmin edicidir, Oyunda şehir canlıdır ölü değildir.
 

Geri
Yukarı